Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 2006 i przyjaciele cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-08, 20:54   #142
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 2006 i przyjaciele cz. III

hejka,
alem się naoglądała zdjęć Płatku super fotki - MAti cały twój małż - usta ma twoje. JAk tam wypoczeta jesteś, czy bardziej zmęczona? Jak ten tydzień spędzasz? U Kamila w przedszkolu są jakieś książki za 90 zł dla 5latków. A na resztę składka. Pewnie każde przedszkole ma swoje zasady.
KAshko fajna figurka
Kostka ale ci fajnie, czekam zniecierpliwoiona na fotki. Mnie tam podróż nie przeraża. Też lubię widoki, a możemy z małżem na zmianę jechać. Mam nadzieje w przyszłym roku się wybrać, ale chyba do Chorwacji. Czekam na twoją relację.
Kasiula porażka z tą konkurencją. Ale wierzę ze dasz radę. A może cię konkurencja wspomoże. Kiedyś czytałam, ze jak otwierać nowy sklep to lepiej w miejscu gdzie są już takie sklepy niż w miejscu gdzie nie ma żadnego. Więc moze wyjdzie na dobre A Zielona Oliwka da radę.
I super fotki świetnie, ze wypoczęłaś.
Kociulku co u ciebie? Jak tam kilogramki spadają?
Ja nie maiłam czasu pisać. Małz ma urlop i bawimy się, głównie w ogrodzie. Przyleciała do mnie siostra więc czasu niewiela. Jutro lecimy do UK. Idę jeszcze jutro na final rozmowę do jednej firmy (tej co dzwoniła) i końcem sierpnia na ostani 3 etap do drugiej. Zobaczymy, Mam nadzieje że od września bedę pracować. Bo właśnie węgiel zamóiliśmy i bedzie ciężko. Pierwsze co zrobię to zaczynam odbudowywać fundusz bezpieczęństwa .
Lecę kłąść chłopaków i gajer naszykować. Trzmajcie kciuki.
Buziaki dla was