Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-09, 17:05   #689
wiznatalka
Rozeznanie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cześć

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pod wpływem wiadomości od Dudi zapraszam wszystkie walczace z waga dziewczyny do klubu która nie ma zaproszenia, zgłaszać sie!

uzywacie może kosmetykowe yves roche? bo mam do wykorzystania kupon na 100zł i tak przeglądam ich str żeby coś wybrać i jest dużo fajnych rzeczy a ja tam jedynie balsamy zawsze kupowałam
ja bym chciała się dostać do klubu

a yves rocher miałam parę rzeczy, ale nie trafiłam na nic takiego "super" uwielbiam stamtąd wodę toaletową o zapachu bzu

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, bo we wtorek dostaniemy odpowiedź w sprawie mieszkania, które sobie wyszperaliśmy. Zakochałam się normalnie...tylko jest jeszcze 1 para, która jest nim zainteresowana i we wtorek mają dostać odpowiedź czy dostaną kredyt (wredna jestem ale mam nadzieję, że jednak nie dostaną Banki chyba wolą dać kredyt małżeństwu a nie pojedynczej osobie prawda? a ta kobitka chce wziąć kredyt tylko na siebie i w 1 banku już jej odmówili wiec... )

czy ja też mogłabym zobaczyć mieszkanko

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Do terminu porodu zostały mi 3 dni coraz bardziej się denerwuję tym. Będziecie trzymac za mnie kciuki?? Lepiej-módlcie się za mnie
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
jakos się zebrałam w sobie i zadzwonilam do kolezanki ktora tez ma prolemy z ta stat i ona juz miala jakiegos faceta ze po 15 sierpnia zaczna i zgodzila sie i ona i ten facet zebysmy chodziły we dwie 50zł/os
tyle, ze to w warszawie a nie w radomiu i w niedziele chyba musze się znowu przeprowadzić bo czy mam inne wyjscie?
ale masz przeboje z tą statystyką
oby ten facet okazał się dobry
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora