2011-08-09, 17:05
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cześć 
Cytat:
Napisane przez nurek119
Dziewczyny pod wpływem wiadomości od Dudi zapraszam wszystkie walczace z waga dziewczyny do klubu  która nie ma zaproszenia, zgłaszać sie!
uzywacie może kosmetykowe yves roche? bo mam do wykorzystania kupon na 100zł i tak przeglądam ich str żeby coś wybrać i jest dużo fajnych rzeczy  a ja tam jedynie balsamy zawsze kupowałam 
|
ja bym chciała się dostać do klubu
a yves rocher miałam parę rzeczy, ale nie trafiłam na nic takiego "super" uwielbiam stamtąd wodę toaletową o zapachu bzu
Cytat:
Napisane przez anoola
Trzymajcie kciuki, bo we wtorek dostaniemy odpowiedź w sprawie mieszkania, które sobie wyszperaliśmy. Zakochałam się normalnie...tylko jest jeszcze 1 para, która jest nim zainteresowana i we wtorek mają dostać odpowiedź czy dostaną kredyt (wredna jestem ale mam nadzieję, że jednak nie dostaną  Banki chyba wolą dać kredyt małżeństwu a nie pojedynczej osobie prawda?  a ta kobitka chce wziąć kredyt tylko na siebie i w 1 banku już jej odmówili wiec... )
|

czy ja też mogłabym zobaczyć mieszkanko
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985
Do terminu porodu zostały mi 3 dni  coraz bardziej się denerwuję tym. Będziecie trzymac za mnie kciuki?? Lepiej-módlcie się za mnie 
|
będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez nurek119
jakos się zebrałam w sobie i zadzwonilam do kolezanki ktora tez ma prolemy z ta stat i ona juz miala jakiegos faceta ze po 15 sierpnia zaczna i zgodzila sie i ona i ten facet zebysmy chodziły we dwie 50zł/os
tyle, ze to w warszawie a nie w radomiu i w niedziele chyba musze się znowu przeprowadzić bo czy mam inne wyjscie?
|
ale masz przeboje z tą statystyką 
oby ten facet okazał się dobry
|
|
|