2011-08-09, 17:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MŻ + WR cz. VIII - walczymy o zgrabną sylwetkę !
dobry
ja sie tylko przywitam i lecę myć okną, bo w końcu pogoda na to pozwala! 
a przy okazji troche kcal sie spali 
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado
w czarnej spoko, niech sobie wszyscy przychodzą  ale co do jasnych to już lepiej mieć kremową niż białą. nawet ładniej to wygląda przy sukienkach przed kolano 
|
a ja mam takie zdanie, że czarne OK (oczywiscie fajnie jak mozna to skonsultowac z panną młoda ), ale białej/jasnej ecru bez żadnych wzorków to bym jednak nie założyła...bądź co bądź to jest kolor dla pani młodej i tym ma się ona wyróżniać od wszystkich gości 
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado
ja to dopiero zjadłam obiad, a raczej posiłek, który z obiadem nie miał nic wspólnego (ani pora nie ta, ani to co zjadłam)  kolację zjem po 20 i to będzie wieśniak z pomidorkiem 
|
ja dopiero wróciłam z pracy i nie chce mi się gotować...na szczeście zamówilismy sobie dzisiaj jakieś sałatki wiec można uznać,że to było mój prezent 
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------
Cytat:
Napisane przez carmelle124
Dziewczyny, a co sądzicie abym na kolacje zjadła dwa gotowane skrzydełka z kurczaka z pieczoną marchewką i gotowanym kalafiorem?
|
szcześciara...ja nie poitrafie przełknać kotowanego miesa z kurczaka
|
|