Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kto chce schudnąć 20 kg zapraszam zaczynamy od 26.07.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-09, 19:29   #243
Bottega
Zakorzenienie

Dot.: kto chce schudnąć 20 kg zapraszam zaczynamy od 26.07.2011

Cytat:
Napisane przez kicia mraumrau Pokaż wiadomość
W ciągu pół roku przytyłam około 10 kg, z 75 kg zrobiło się 85 kg Masakra.
jakbym czytała o sobie...
Cytat:
-jak chodzę w spódniczkach to uda mi się o siebie ocierają i piecze mnie to , natura chyba nie przewidziała że będą egzemplarze które się tak spasą
skąd ja to znam... myślałam, że ten problem dotyczy tylko mnie. Ehh to potwornie boli, mam całe czerwone wewnętrzne strony ud i robią mi się takie krostki. TRAGEDIA
Cytat:
Mam 28 lat, 167 cm wzrostu. Nigdy nie byłam szczupła, może też przez to że mam sporą niedoczynność tarczycy... (jasne, po prostu żarłam wszystko co dobre i niezdrowe )
wzrost mamy podobny, ja mam 1 cm więcej. Też nigdy nie byłam super szczupła, ale miałam taki czas, gdy wyglądałam ok i do tego chcę wrócić. I też mam od wielu lat dużą niedoczynność tarczycy, zresztą razem z chorobą Hashimoto.
Cytat:
Najbardziej tyję jak jem pieczywo, znam swój organizm na tyle że wiem że pieczywo to dla mnie zabójstwo.
Oo i znowu jak o mnie... A najgorsze jest to, że potwornie mnie do tego pieczywa ciągnie i też nie wiem czym je zastąpić tak, by mieć sycące i zdrowe śniadania oraz kolacje. Dodam, że mam nietolerancję laktozy i nie mogę pić zbyt wiele mleka ani produktów je zawierających.
Jak widać mamy wiele wspólnego, mam nadzieję, że razem łatwiej będzie nam się odchudzać.

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując