2011-08-09, 19:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto chce schudnąć 20 kg zapraszam zaczynamy od 26.07.2011
Cytat:
Napisane przez kicia mraumrau
W ciągu pół roku przytyłam około 10 kg, z 75 kg zrobiło się 85 kg  Masakra.
|
jakbym czytała o sobie...
Cytat:
-jak chodzę w spódniczkach to uda mi się o siebie ocierają i piecze mnie to  , natura chyba nie przewidziała że będą egzemplarze które się tak spasą 
|
skąd ja to znam... myślałam, że ten problem dotyczy tylko mnie. Ehh to potwornie boli, mam całe czerwone wewnętrzne strony ud i robią mi się takie krostki. TRAGEDIA 
Cytat:
Mam 28 lat, 167 cm wzrostu. Nigdy nie byłam szczupła, może też przez to że mam sporą niedoczynność tarczycy... (jasne, po prostu żarłam wszystko co dobre i niezdrowe  )
|
wzrost mamy podobny, ja mam 1 cm więcej. Też nigdy nie byłam super szczupła, ale miałam taki czas, gdy wyglądałam ok i do tego chcę wrócić. I też mam od wielu lat dużą niedoczynność tarczycy, zresztą razem z chorobą Hashimoto.
Cytat:
Najbardziej tyję jak jem pieczywo, znam swój organizm na tyle że wiem że pieczywo to dla mnie zabójstwo.
|
Oo i znowu jak o mnie... A najgorsze jest to, że potwornie mnie do tego pieczywa ciągnie i też nie wiem czym je zastąpić tak, by mieć sycące i zdrowe śniadania oraz kolacje. Dodam, że mam nietolerancję laktozy i nie mogę pić zbyt wiele mleka ani produktów je zawierających.
Jak widać mamy wiele wspólnego, mam nadzieję, że razem łatwiej będzie nam się odchudzać.
|