Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czas wreszcie wziąść się za siebie!!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-09, 21:34   #16
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: czas wreszcie wziąść się za siebie!!;)

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
no to nie rób tak jak robisz... ze najpierw nic nie jesz,a na koniec dnia sie obzerasz... jedz regularnie przez caly dzien,a co najmniej 3 godziny przed snem nie jedz nic... staraj sie tez na wieczor jesc lekkostrawne dania... a nie tluste i kalroyczne.... slodyczom powiedz nie, fast foodom tez... pamietaj o regularnych nie za obfitych daniach... duzo napojow, owocowych herbat, czerwonej herbaty, wody minerlanej niegazowane itd...
dokładnie, najwiekszy grzech to najadac sie na noc, zjedz zdrowe energetyczne sniadanko, do szkoly bierz sobie kanapki najlepiej z ciemnym chlebem lub grahamka jak jestes glodna do zjedz jablko na przerwie.. tak abys nie wracala do domu wyglodzona i nie rzucala sie na jedzenie. np ja na kolacje jem jogurt i dosypuje musli kolacje jem nie pozniej niz 3 h przed snem.. unikaj makaronow ziemniaki jak juz jesz to nie plane tluszczykiem tylko ugotowane unikaj fast foodow, przed posilkiem w miare mozliwosci wypij szklanke wody to bedziesz bardziej syta. jak lubisz to polecam wyroby sojowe dla mnie sa bardzo smaczne. do tego cwicz sobie.. ja nawet jak ogladam telewizje to sobie leze na dywanie i robie brzuszki.. ruch to zdrowie wiec nie glodz sie tylko tez spalaj kalorie i trzymaj sie podstawowych zasad... jedz zgodnie z piramida zywienia
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując