2011-08-09, 23:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Też się nad tym zastanawiałam  Czemu mi tak szybko nie rosną jak np. pod pachami  Kuuurde Loriette, z tych co teraz mam w takim zawrotnym poroście miałabym do pasa w rok 
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
W ogóle zakochałam się w Tuńczyku w sosie własnym w kawałkach  W takiej niebieskiej puszce......... Pycha! 
|
Ja tak samo *.* Bo na nogach to rosną jak na drożdżach, a na głowie coś nie chcą! Chociaż w styczniu miałam do ucha, a teraz mam do obojczyka, więc nie jest źle!
Tuńczyk i kaszka kuskus!
Cytat:
Napisane przez bita smietana
Dokładnie Ale bym miała czuprynę, gdyby rosły w takim tempie
bitwa pod sztutowem  nie mogłam się powstrzymać
Ja do wszystkich osób, które decydują się na związek na odległość mam respekt, serio  Pewnie można się tego w końcu jakoś nauczyć (chyba, nie wiem), ale to ile trzeba wytrzymać- mało kto daje radę...
|
Nie wiem dlaczego to tak nie działa!
Pewnie, że można się nauczyć potrzeba tylko schematu dla pary.. Określić zasady na jakich działamy. U nas przykładowo M jak dostał sygnał na komórkę to wiedzial, że czekam na gg albo ma email na poczcie.
|
|
|