2011-08-10, 00:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa
Dziękuję za poradę  może zacznę od tych Maestro, bo chyba trochę tańsze są
Zarina - bosko Ci w dresiarze
Stokrotko - mnie się żółta bardzo podoba
A mojego owczarka właśnie coś pogryzło w ogrodzie tak że aż ma rany na nodze i na pysku...  Tata mówi, że większe od kota i zastanawiam się co to może być i jak mogłoby przejść przez płot...
|
Ojej powaznie? mam nadzieje,ze wyzdrowieje i rany sie zagoja. Ciekawe co to za zwierze?;/
Cytat:
Napisane przez Yavanna84
Ja mam Mkę, aktualnie fajnie wygląda rozpięta. Jak ją zapnę to jednak mogła by być większa. Z tym że stopniowo mnie ubywa i z tą myślą wybierałam rozmiar.
Nie wiem czy na Ciebie Mka nie będzie za wielka w ramionach.
|
A podalabys mi jej szerokosc na dole, pod pachami i szer ramion? i dlugosc. porownam do mojej czarnej
Cytat:
Napisane przez fleurettee
lepiej nich tu nie wchodzi  powinnyśmy chyba zrobić dodatkowo jakiś zamknięty klub ja na innych watkach, bo tu tyle obcych podgląda, a my takie osobiste rzeczy wypisujemy.., że ja już nawet nie wspominam co dziś robiłam 
co do W to myślę, że spokojnie możesz wysłać mu swoje foto w wiśniach i od razu zaprosi Cię do swojego ferrari, a wtedy to już nawet nie na pudlu a w vive będziecie 
|
Kiedys byl juz taki temat poruszany,ale ponoc te kluby zamkniete nie funkcjonuja jak normalne watki, jest proble mz postami czy cos. Nie wiem czy to prawda bo nigdy nie bylam w takim klubie;P
Cytat:
Napisane przez ammmm
tak patrze na Ciebei w dzisiejszej stylizacji...jak Ty sie tak przeszlas w kolobrzegu...to nie takiego kube powinnas teraz na plazy testować  hehe wygladzasz  druga fota wymiata
|
Dziekuje słoneczko, zawsze mi humorek poprawisz No niestety, tak chodze, chodze i nikogo fajnego nie widzialam
Oj juz nie pamietam kiedy jakis facet mi sie na ulicy spodobal... Pewnie z rok temu
|
|
|