Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rodzice nastolatków uprawiających seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 00:18   #1
zzzielona
Wtajemniczenie

Rodzice nastolatków uprawiających seks

Jakiś czas temu oglądałam na pewnym babskim kanale (chyba TVN Style) program o seksie. Poruszano tam temat brytyjskich nastolatków (ok. 15-16 lat) uprawiających seks nie mając zielonego pojęcia na temat chorób wenerycznych.

Nie muszę chyba wspominać, że dzieciaki wypowiadały się, że nie używają prezerwatyw, bo to psuje cały nastrój... Że organizują wielkie orgie, gdzie każdy z każdym uprawia seks.

Podczas oglądania zaczęłam się zastanawiać gdzie są rodzice tych nastolatków?! Moje wątpliwości zostały rozwiane gdy prowadząca program zapytała rodziców niesfornej młodzieży na temat właśnie orgii, chorób wenerycznych... Czy ci rodzice w ogóle wiedzą i pozwalają na takie zabawy? Jedna z matek odparła, że po prostu muszą zaakceptować to, że nastolatki teraz się tak bawią i oni nic z tym nie zrobią...

Po prostu byłam w szoku! Gdybym się dowiedziała, że moje dziecko wyprawia takie rzeczy to chyba bym za siebie nie ręczyła... W każdym razie na pewno próbowałabym coś z tym zrobić, w życiu bym nie zaakceptowała takiej formy zabawy. A Wy? Co o tym sądzicie?

Edytowane przez zzzielona
Czas edycji: 2011-08-10 o 00:20
zzzielona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując