Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 07:49   #1503
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
ja bym sie nie zastanawiala jakbym miala wybor miedzy 2012 i 2013. u nas chodzi tylko o kase... bo tak to bysmy slubowali za rok. tyle ze wtedy bylby problem z sala i muzyka. ale chodzi o kase.. a duzo tych zaliczek wplacaliscie? bo jesli tak jak u nas - 200zl muzyka i nie wiem ile foto bierze, pewnie tez tyle, to mimo wszystko bym sie decydowala za rok

ja tez sie balam... czasami bylo niezbyt przyjemnie ale juz sie przyzwyczailam. najgorsze sa bole miesiaczkowe ktore pojawily sie jakies 2-3 mies. po odstawieniu i nasilaja sie z miesiaca na miesiac kiedys mialam z tym straszny problem i zazwyczaj mialam conajmniej 2 dni w miesiacu wyciete z zyciorysu przez to. jedynym srodkiem ktory mi pomagal byl aulin, ktory jest na recepte i ktory mojej mamie zawsze jakims cudem udawalo sie po znajomosci dostac. a i to czasami nie pomagalo.. a jak zaczelam brac tabletki to jak reka odjal, nie czulam ze mam okres. no ale coz... odstawilam i narazie nie zamierzam wracac.
Ja nigdy nie umierałam przez okres i mam nadzieję, że teraz mi się coś nie poprzestawia
Zaliczka za zespół to 500zł a za fotografa 300zł. A dla mnie 800zł to dużo i szkoda mi to tracić
Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
ojj bedziesz chciala
ja tez z tabletek na gumy przeszlam i chcica mnie nie opuszcza hehe
tylko najgorzej jak juz jest naprawde goraco a gume trzeba zalozyc
No ze mnie wtedy wszystko spływa. Skutecznie mnie to ochładza
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ja w ogóle chciała bym ślub w sierpniu, ale jak patrze na tegoroczną sierpniową pogodę to aż mnie przeraża Chociaż i tak wiem że to się nigdy nie uda przewidzieć
Lipiec nie był lepszy.
Mi się podoba pogoda taka jak była wczoraj i dziś. Czyli ok. 20stopni, słoneczko. Nie chcę ślubu w gorący dzień.

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Co myślicie o takich klasycznych obrączkach?
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,153

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Dobranoc
Ładne. TŻ by takie chciał, ale ja chcę mieszane żeby do pierścionka pasowały
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
mnie tez na poczatku kusil tym bardziej ze widzialam u kuzynki tż takie 3 malutkie brylanciki i mi sie spodobalo ale chcialabym nosic obraczke razem z zareczynowym wiec drugi brylancik jest zbedny poza tym uwazamy z tż ze obraczki to rzecz swieta i powinny byc dla obojga malzonkow takie same
Też tak chciałam, ale czytałam ostatnio, że nosząc razem ocierają się o siebie i tym samym niszczą
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
To będzie chwila stresu jak powiedzieć rodzicom i dopóki wszystko z dzieckiem będzie ok to będziemy się cieszyć

Ja czuję straszną i TŻ też, więc pewnie dlatego tak często zdarza się nam "ryzykować"

Dzień dobry
Przygotowuję się psychicznie - maluję paznokcie chociaż to jedno będę mieć jak trzeba, bo czuję się jak totalny debil i nie wiem co gdzie kto i jak ale muszę dać radę
Nam też się pewnie zdarzy TŻ umię mnie namówić
Na która idziesz do pracy?? Trzymam kciuki

Dzień dobry
No to już na nogach. Też jestem cała w stresie, bo pomiędzy 13-14 idę na rozmowę o pracę Zobaczymy co z tego wyjdzie
A teraz do 12 obijanko A potem robienie się na bóstwo dla TŻ, mimo iż będziemy się widzieć jakieś 2-3 godzinki

Za 5 dni nasza rocznica A za dokładnie tydzień 2 lata do ślubu

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora