2011-08-10, 07:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez melleczka
ja bym sie nie zastanawiala jakbym miala wybor miedzy 2012 i 2013. u nas chodzi tylko o kase... bo tak to bysmy slubowali za rok. tyle ze wtedy bylby problem z sala i muzyka. ale chodzi o kase.. a duzo tych zaliczek wplacaliscie? bo jesli tak jak u nas - 200zl muzyka i nie wiem ile foto bierze, pewnie tez tyle, to mimo wszystko bym sie decydowala za rok
ja tez sie balam... czasami bylo niezbyt przyjemnie ale juz sie przyzwyczailam. najgorsze sa bole miesiaczkowe ktore pojawily sie jakies 2-3 mies. po odstawieniu i nasilaja sie z miesiaca na miesiac  kiedys mialam z tym straszny problem i zazwyczaj mialam conajmniej 2 dni w miesiacu wyciete z zyciorysu przez to. jedynym srodkiem ktory mi pomagal byl aulin, ktory jest na recepte i ktory mojej mamie zawsze jakims cudem udawalo sie po znajomosci dostac. a i to czasami nie pomagalo.. a jak zaczelam brac tabletki to jak reka odjal, nie czulam ze mam okres. no ale coz... odstawilam i narazie nie zamierzam wracac.
|
Ja nigdy nie umierałam przez okres i mam nadzieję, że teraz mi się coś nie poprzestawia 
Zaliczka za zespół to 500zł a za fotografa 300zł. A dla mnie 800zł to dużo i szkoda mi to tracić 
Cytat:
Napisane przez malinka_070190
ojj bedziesz chciala 
ja tez z tabletek na gumy przeszlam i chcica mnie nie opuszcza  hehe
tylko najgorzej jak juz jest naprawde goraco a gume trzeba zalozyc 
|
No ze mnie wtedy wszystko spływa. Skutecznie mnie to ochładza 
Cytat:
Napisane przez dahna1990

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------
Ja w ogóle chciała bym ślub w sierpniu, ale jak patrze na tegoroczną sierpniową pogodę to aż mnie przeraża  Chociaż i tak wiem że to się nigdy nie uda przewidzieć 
|
Lipiec nie był lepszy.
Mi się podoba pogoda taka jak była wczoraj i dziś. Czyli ok. 20stopni, słoneczko. Nie chcę ślubu w gorący dzień. 
Cytat:
Napisane przez dahna1990
|
Ładne. TŻ by takie chciał, ale ja chcę mieszane żeby do pierścionka pasowały 
Cytat:
Napisane przez melleczka
mnie tez na poczatku kusil tym bardziej ze widzialam u kuzynki tż takie 3 malutkie brylanciki i mi sie spodobalo  ale chcialabym nosic obraczke razem z zareczynowym wiec drugi brylancik jest zbedny  poza tym uwazamy z tż ze obraczki to rzecz swieta i powinny byc dla obojga malzonkow takie same 
|
Też tak chciałam, ale czytałam ostatnio, że nosząc razem ocierają się o siebie i tym samym niszczą 
Cytat:
Napisane przez sayuri_69
To będzie chwila stresu jak powiedzieć rodzicom i dopóki wszystko z dzieckiem będzie ok to będziemy się cieszyć
Ja czuję straszną i TŻ też, więc pewnie dlatego tak często zdarza się nam "ryzykować"
Dzień dobry
Przygotowuję się psychicznie - maluję paznokcie  chociaż to jedno będę mieć jak trzeba, bo czuję się jak totalny debil i nie wiem co gdzie kto i jak  ale muszę dać radę 
|
Nam też się pewnie zdarzy TŻ umię mnie namówić 
Na która idziesz do pracy?? Trzymam kciuki 
Dzień dobry 
No to już na nogach. Też jestem cała w stresie, bo pomiędzy 13-14 idę na rozmowę o pracę Zobaczymy co z tego wyjdzie 
A teraz do 12 obijanko A potem robienie się na bóstwo dla TŻ, mimo iż będziemy się widzieć jakieś 2-3 godzinki 
Za 5 dni nasza rocznica A za dokładnie tydzień 2 lata do ślubu
|