|
Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
Cytat:
Napisane przez ada32
izabela nie ma czego zazdrościc... ja naprawde lepiej się czuje jak mam więcej kilogramów..   tzn tylko w ciąży miałam 65 w ostatnim miesiącu a tak zawsze od 15 roku życia ledwo 50 wiec ciesze sie jeszcze tym że mam 53  taka materia  żrę co popadnie i tak często jak mi czas pozwala a i tak nie przybywa.. no ale i ruchu też dużooo mam na 150m/kw.
ptysza mój mały nie lubi lezec na brzuszku.. wytrzymuje tylko minutę 
a główkę to oczywiście podtrzymuje mu tylko myślę że czas już na to zeby sam ją pewnie trzymał ...
tajka też jestem przerażona Londynem  .. mój brat cioteczny z rodziną tam mieszka  ... mamy z nimi kontakt .. jest ok jak narazie.
|
nie lubi i dlatego tak glowka jeszcze nie wycwiczona, dawaj go po tej minucie ale duzo razy dziennie, musi polubic brzuszek bo potem od tego zaczyna sie siadanie i raczkowanie
moja tez bardzo nie lubiala tego, tylko ze my szybko dzieki rehabilitacji dalismy z tym rade i teraz to ona nawet w gondoli na brzuchu jezdzi
a jak to wyglada jak dajesz go na brzuszek? siluje sie? podnosi glowe czy bardziej glowa na ziemi a nogi i pupa w gore mu ida?
|