Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
Napisane przez natalia_23
a co brałaś na to, bo ja trochę jestem zaniepokojona od wczoraj tym twardnieniem 
|
- chyba aspargin (na skurcze) i jeszcze coś ale nie pamiętam bo to 5 lat temu było. Branie tych leków przerywa się miesiąc czy 3 tyg przed porodem aby nie blokować skurczy, ja odstawiłam i i tak ciążę przenosiłam 2 tyg, urodziłam z wywołaniem porodu. Powiedz okniecznie lekarzowi o tym twardnieniu brzucha.
daria - niezła kolekca butków 
agatka - ja dziś skromnie bułeczka z jajkiem na twardo. zawsze jem lekkie śniadania, tż też, jakoś rano nam nie wchodzi.
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Cookie24
A dziewczynki, mam pytanko. czy oprocz tego ,ze jestescie na podstawowym ubezpieczeniu ubezpieczalyscie sie gdzies dodatkowo ? a jesli tak to w jakich firmach ?? 
|
- ubezpieczenie zdrowotne, MEDICA POLSKA
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------
Lenka - już zapomniałam o Tobie kochana... Pisz częściej, niedługo dolegliwości miną i będzie lepiej. Poświęcenie musi być !
Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2011-08-10 o 09:49
|