Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 10:26   #2302
princeseczka
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
Po to się uczysz jeździć na samochodach takich jak egzaminacyjne aby wiedzieć jak w tego typu samochodzie się to robi
Nie uogólniaj bo ja np sama się ustawiałam w kopertę i jak zauważyłam cały WORD tak ma więc...:c ojest:

Zaprogramowane światła do jazdy dziennej ;] Nie wiesz co to oznacza? No cóż...a podobno masz chyba prawo jazdy...?

sugerujesz że każdy samochód chodzi tak samo? w sensie że jest tak samo czuły? gratuluję!
nie uogólniam napisałam że czasami bywa tak że to na łuku dochodzi do pierwszego zetknięcia kursanta z pedałami pojazdu egzaminacyjnego. Przynajmniej u mnie tak jest
na egzaminie nie spotkałam się z zaprogramowanymi światłami do jazdy dziennej a prawko mam i dobrze mi z tym

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Mam jeszcze takie dość głupie pytanie ... ale troszkę mnie to ciekawi. Jak to jest z teorią, te pytania są identyczne, nawet jeżeli chodzi o ustawienie odpowiedzi, jak na testach, do których mamy dostęp ? Przerobiłam sobie te pytania dwa razy, większość jest strasznie banalna, ale nie ukrywam - kilka zapamiętałam wzrokowo *.*

I jeszcze jedna rzecz ... Zawracać można jeżeli jest sygnalizator S-1 , S-2 i kiedy jeszcze? Jak jest tylko zielona strzałka obok, to można też, prawda? Natomiast jeżeli jest sygnalizator kierunkowy bądz dwa znaki, zakazujące, to nie?

Dzięki za odpowiedz
pytania są identyczne, ustawienie odpowiedzi też