2011-08-10, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania,relacje,trzymanie kciuków :) cz.IX
Cytat:
Napisane przez lza_slonca
|
sugerujesz że każdy samochód chodzi tak samo? w sensie że jest tak samo czuły? gratuluję!
nie uogólniam napisałam że czasami bywa tak że to na łuku dochodzi do pierwszego zetknięcia kursanta z pedałami pojazdu egzaminacyjnego. Przynajmniej u mnie tak jest ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na egzaminie nie spotkałam się z zaprogramowanymi światłami do jazdy dziennej a prawko mam i dobrze mi z tym
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Cytat:
Napisane przez withi_as
Mam jeszcze takie dość głupie pytanie ... ale troszkę mnie to ciekawi. Jak to jest z teorią, te pytania są identyczne, nawet jeżeli chodzi o ustawienie odpowiedzi, jak na testach, do których mamy dostęp ? Przerobiłam sobie te pytania dwa razy, większość jest strasznie banalna, ale nie ukrywam - kilka zapamiętałam wzrokowo *.*
I jeszcze jedna rzecz ... Zawracać można jeżeli jest sygnalizator S-1 , S-2 i kiedy jeszcze? Jak jest tylko zielona strzałka obok, to można też, prawda? Natomiast jeżeli jest sygnalizator kierunkowy bądz dwa znaki, zakazujące, to nie?
Dzięki za odpowiedz 
|
pytania są identyczne, ustawienie odpowiedzi też