2011-08-10, 10:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez zanka205
no ja powiedziałam lekarce, że może to alergia na białko (skaza) a ona, że mamy na razie nie myśleć o alergiach, że to są kolki
i na drugiej wizycie jak jej znowu smęciłam, że mała mi wyje calymi dniami, że to nienormalne, to dała na próbę Pepti i odpukać jest lepiej, brzuszek małą boli rzadziej zdecydowanie a jeden atak bólu trwa krócej
dajemy jeszcze Debridat na poprawę pracy jelit
|
Instynkt zadziałał
Cytat:
Napisane przez nerola
Jak ja kocham moją córcie!!!
Dziś znów pytam czy sie wyspała i jak sie spało a Ona takie cudne uśmieszki mi sprzedała 
I jeszcze poiwiedziała-a grruuu,kie,a krrrr
I mamy chyba skok.Bo Perła miękko spi i nie pasuje Jej spanie w swoich ulubionych miejscach.
Jedynie w rożku.
A ten naczyniak tak sporo sie powiększył,jest wystający,bardzo czerwony i duży
Brida nie mam pojecia.Ja się nie znam na wózkach 
|
Cytat:
Napisane przez CrazyMachine
Nerola, nie martw się tym naczyniakiem. My też mamy dwa, pytałam pediatry o to, odpowiedziała, że najprawdopodobniej to zniknie, ale może to trwać aż do 4 roku życia. Trzeba więc cierpliwości.
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
A nie ma adapterów do tako i tego lepszego fotelika? My też mamy inny fotelik niż wózek, ale używamy adapterów i zapinamy. Uważam, że to przydatna opcja, nie wyobrażam sobie pakować do samochodu stelaża, gondoli no i dziecka w foteliku. Na krótkie wypady fotelik zapinany do wózka jest jak znalazł.
Zapytaj w sklepie z wózkami o adaptery.
|
No właśnie producent wózka twierdzi, że nie ma ale wiem, że to dosyć popularny model i kilka osób na forum go kupowało dlatego pytam, może właścicielki się odnajdą.
Dzięki w każdym razie za sugestię.
Aaaa i wiecie co, ja też miałam naczyniaka na brodzie i się wchłonął. Byl wypukły i wściekle czerwony przez kilka lat - chyba aż do zerówki.
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17
Ja bym kupiła fotelik, który można wpiąć w stelaż wózka ew. można kupić adapter do fotelika. My mamy innej firmy wózek i innej fotelik i nie mamy adaptera i utrudnia Nam to życie jak gdzieś chcemy jechać, bo trzeba brać i fotelik i cały wózek...
|
Uwielbiam Was i to forum, jesteście światłem w mojej wyprawkowej ciemnocie - okazało się, że się da! W moich poszukiwaniach zabrakło słowa ADAPTER 
|
|
|