Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 10:37   #1636
anetika
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

Witam
Wkurzyłam się z samego rana, nie chciało mi się iść do Biedronki po chleb po którym nie skacze mi cukier, więc kupiłam bułkę rzymską i doopa cukier powyżej 140 A już byłam z siebie dumna, bo rzadko kiedy przekraczałam 120

Widziałam dyskusję o koszulach do porodu - u mnie na szczęście dają koszule szpitalne do porodu, czyli ten problem mi odpada. A do szpitala biorę jedną koszulę i piżamę, a w razie czego tż doniesie mi czyste z domku
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a miałam wam sie keidys pochwalic jednym rozkiem hehe a wiec załanczam mam jeszcze jeden taki zwykły a ten jest fajny bo taki polarkowy
Słodki
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Prosiłyście o fotę Pana Misiaczkiewicza - okazuje się, że nie jest zbytnio fotogeniczny, na żywo jest o wiele przystojniejszy :P
Ależ cudny Misiakiewicz
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Nie nadrobię wieczorka, zrobię to rano. Za to napiszę co u mnie po wizycie. Ogólnie ok, szyjka "taka jaka powinna być na ten czas ciąży" (słowa gina), pobrał mi wymaz na paciora, jutro znów badania w laboratorium, serducho ok, przepływy też, za to ostatnio z wagą chyba wyszło coś nie tak, bo dziś pokazało 2300 g a ostatnio 2400. Ale wtedy badał mnie na innym sprzęcie niż teraz i pewnie stąd ta różnica. Czyli wracamy do wersji, ze moja A. wcale nie będzie tttaaaakaaa duża jak się bałam. Ciśnienie miałam pierwszy raz wysokie, bo 130/90, ale gin nic nie mówił.
Brawo za udaną wizytę
Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
hejka

ale jestem zła na tŻ mam dziś urodzinki, a on nawet nie złożył mi życzonek (pewnie zapomniał) mówię poczekam, aż sobie przypomni i dzwoni do mnie po czym zamiast życzeń dostaje opierdziel, że mu czegoś nie dałam (zapomniałam o ironio) i mi smutno teraz
100 latek Kochana, spełnienia wszystkich marzeń i przede wszystkim szybkiego i bezbolesnego porodu i radości z Maluszka:roza :

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
a my dzis konczymy 33 tydzien

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora