2011-08-10, 16:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Zaszalałam..zachciało mi sie przed 12-tą zrobić rogaliki drożdżowe z nadzieniem..narobiłam tyle ciasta,że do 15-ej zawijałam rogale ..
Na dodatek mam cały pokój przeniesiony do kuchni-jedna wielka masakra, TŻ pojechał w trase i ma wrócić dopiero w piątek zostawił mnie w takim grajdołku
Nie pamiętam ile opakowań takich dużych podpasek poporodowych mi poszło, z 2 opakowania do szpitala pasuje mieć, zawsze TŻ może dokupić w aptece.
Dzisiaj coś Małgosi nie widać..
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Co do kremu to nie wiem
to może TEN link zadziała  w każdym razie pościel 3el, mały podróżnik, kolor żółty
To jak musisz iść to idź :P
Pościel taka jak w załączniku 
|
Pościel śliczna
Widze,że ten wcześniejszy komplecik co zakupiłaś,troszke był niewypałem ?Ja z mojego kompletu też nie jestem do końca zadowolona, samo to że kolor taki jasniutki puścił farbe przy praniu ręcznym..materiał troszke zmięknął, ale to nie to co powinno być
Cytat:
Napisane przez cotynato
Wróciłam z wizyty 
Okazuje się, że mały tak nisko główką, że ginka powiedziała tż, że może mu przeszkadzać w tyryryry  . Oczywiście on zero paniki a ja już cała zestresowana, że mi dziecko poobija  .
Powiedziała, że waży ok 2800-3200, nie wiem dlaczego tak- zawsze podawała jedną wagę a tu taki zakres 
Powiedziała, że już tydzień i mogę rodzić i się by nie zdziwiła bo mały się już tak ulokował, że mało mu brakuje, żeby się zacząć usadawiać wiecie jak 
Wyniki mi się poprawiły  dzisiaj oddałam paciora do analizy, pobrałam krew, jak odbiorę wyniki to jeszcze tylko generalne sprzątanie, pranie i mogę rodzić 
|
brawa dla synka rośnie zbój
..to co Cotka-ustawiasz się pierwsza do rodzenia?
Cytat:
Napisane przez aa2
poród o czasie, no dobra pospieszyła sie o jakieś dwa dni bo miała cesarke zaplanowana na środe, ale chyba musiała ja cos złapac wczesniej, dowiem sie wszystkiego jak zadzwonie, ale na razie nei chce przeszkadzac 
|
a skończyło się u niej na cc czy sn?napisz bo jestem ciekawa
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21
A ja śmigam coś zjeść i do SR zmykam
miłego popołudnia
|
..i dla Ciebie wracaj szybko, opowiesz co było ciekawego na zajęciach.
..TŻ nie mam , mała poszła na urodziny do koleżanki , więc ide do łóżka , zaglądne wieczorkiem
|
|
|