Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
A my już po spotkanku. Właśnie skończyłam sprzątać i po raz drugi dziś- odkurzać mały sajgonik był w pokoju 
Ale było miło. Nasze śpiochy trochę pospaly. jak lind przyszła to niosła małego na rękach bo zasnąl w aucie, a moja mała spała. Połozyłymy go na łóżku a jak moja się zbudziła (po 3 godzinach) to Misio zajął jej miejsce. Chyba było mu wygodnie bo ładnie i dość długo spał 
Misio to taki słodki przytulasek . Oczywiście tylko do mamusi zazdroszczę tego... moja co prawda też czasem sie przytula ale nie tak i nie na tak długo. On to taki słodki wstydzioszek a moja to takie cygańskie dziecko. czasem nawet woli bawić się z obcym niż z nami 
Michalkowi najbardziej spodobał się wózek (zabawka) Werci. Jeździł nim wkoło pokoju chyba z 20 minut. Moja nigdy się nim tak długo nie pobawiła 
A za tydzień może razem wyruszymy na basen 
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------
Agnieszka- zdziwię Cię moze ale ja akurat lubię jak moje dziecko jest brudne oczywiscie bez przesady i jak idzie do ludzi to staram sie by była czysta ale jak sie w domu pobrudzi to ją taką uwielbiam No i niestety nie ubieram jej aż tak słodko i modnie jak Ty Karinkę bo po prostu mnie na to nie stać. 3/4 rzeczy ma używanych. No i nie ma ich jakoś bardzo dużo. Ale super, ze Ty masz możliwości wiec jak je masz to strój małą księżniczkę