Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 21:15   #980
morsmordre
sajkolidżist

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Nikt Cię nie zostawi, Morsi !

Znów się zrobił gwar na wątku .
Mamy dziś dobry dzień z mężem. Przyszła kasa, potem znaleźliśmy 50euro w starym portfelu i sprzedaliśmy stare złote pierścionki za 190 zł. Podobno spadło kilka kropel deszczu, jak ślubowaliśmy, więc mam nadzieję, że nam to wróży pieniążki .

Zaraz idę z mamą na cmentarz, jutro rocznica śmierci taty, chcemy tam wszystko pięknie już dziś zrobić... Nie mogę uwierzyć, że to już 2 lata...
To cudownie

A Twój tata na pewno ciągle jest przy Tobie i jest z Ciebie bardzo dumny
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Myślę, że jest z nas (z Was) taka zgrana ekipa, że nawet jak już wszystkie będziemy dawno nosiły obrączki, to będziemy miały wspólny wątek
W końcu ktoś kiedyś będzie mi musiał doradzać, Wy pewnie już wszystkie mamami będziecie, a ja ciągle panną
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Takie pyszne były jagódki, że właśnie zwalił mi meeega kupę na kolanach Dalenko to kiedy podwieźć ?

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja odebrałam suknię. Jestem nią zachwycona. Nie mogę się doczekać, aż ją założę.
Super! Ja nie mogę doczekać się zdjęć!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nudzi mi się... i mi odbija... też chcę być żonką
Ja też chcę, Ty chociaż masz już datę

Wróciłam właśnie z rolek, kto to widział, żeby w sierpniu mieć skostnałe ręce!

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora