Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Napady obżartstwa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-30, 11:16   #1
AgaKa
Raczkowanie

Napady obżartstwa

Od kilku dni jest to moim ogromnym problemem. Do tej pory moja radość z chudnięcia była ogromna. Cieszyłam się dosłownie z każdego dnia w którym moja waga zbliżała się do upragnionej (schudłam z 65kg na 57kg). Dziś boje się wejść na wagę bo pewnie już ważę 58.W jakiś sposób nie potrafię w czasie jedzenia wyczuć momentu kiedy już nie jestem głodna a jedzenie staje się jedynie chęcią ciągłego gryzienia, smakowania i połykania. Może gdybym nie miała nic w lodówce? Mam wrażenie jakbym miała 5-cio litrowy żołądek. Jem i jem i jem a potem jestem zła bo z tego przejedzenia wydyma mi brzuch i mimo braku na nim tłuszczu wygląda jak piłka. Nie zmieniałam sposobu bycia, ciągle ćwiczę 3,4 x w tygodniu aerobik i "staram" się jeść co 3,4 godziny w niewielkich ilościach (niestety ostatnio te niewielkie ilości zamieniają się w WIELKIE. Ale jak to ograniczyć? Co gorsze moje problemy z żołądkiem nie pozwalają mi jeść surowych owoców. To pewnie kwestia świadomości i nie raz temat był tu poruszany. Musiałam wam to napisać, chyba jest mi trochę lżej na duszy na żołądku na razie tez. Bo wiecie... tak chciałabym utrzymać wagę 57 kg.
AgaKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując