Rozeznanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Napisane przez paulinka009
Tylko mam za mały biust na serduszko ;( bynajmniej tak wywnioskowałyśmy może gdybym przymierzyła swój rozmiar to by wyglądało inaczej.. nie wiem poszukam jeszcze w innym salonach 
|
Tia.. no to właśnie w Marriet'cie taka bardzo szczuplutka i drobniutka ekspedientka powiedziała mi, że "jak nie ma biustu to nie pasuje dekolt w serduszko" - a guzik prawda, ja w mojej sukni czuję się znakomicie ;p - i nieskromnie stwierdzę, że super się prezentuję Ta dziewczyna radziła mi suknię z prostym dekoltem (tiaaa... żeby w ogóle wszystko zakryć :P?) gdzie oczywiście jest jakby jedna miseczka na biust a nie dwie oddzielne jak to jest u pań z większymi piersiami - nonsens jak dla mnie, ale cóż...
Jeśli więc podobają Ci się serduszkowe dekolty to nie zrażaj się tymi głupimi tekstami - wszystko zależy od tego jak dopasują Ci suknię Jeśli będzie odpowiednio skrojona, wszyją wewnątrz push-up'y to Twój biust może się naprawdę ślicznie prezentować, a dzięki temu że nie jest obfity (mówię o sytuacji, że duży cyc na wierzchu ) to nie będzie wulgarnie tylko tak dziewczęco Naprawdę 
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa
|
Kochana nie oglądaj się na innych! Idź za głosem swojego serca Zawsze znajdzie się ktoś kto powie: "eee... za skromna, za mało ślubna" no a mnie niestety ktoś nazwie "bezą" ale mam to gdzieś Wiem, że dobrze wybrała i właśnie tak chcę wyglądać w swoim dniu - jeśli Ty marzysz o założeniu takiej sukni (bardzo pięknej zresztą!) to niech Cię nic i nikt nie powstrzyma
Cytat:
Napisane przez Chatka
Znalazłam odmiany na moim profilu na gronie  Wieki tam nie zaglądałam:
Chatka - Chawira, Hacjenda, Chatencja, Chacinson, Chata, Chacicha, Chateczka, Chatek, Chatex, Chatuś, Chacik, Chacior, Chasjenda, Chatkuś, Chata matata <lol>, Chati, Chacia, Chater, Chaciek, Chaciak, Chacińska, Chatens, Czatka <ściana>, Czacisko <aaa>, Chatsztyk (by F.), Chatenszyn, Chatusia, Chatencjon, Chatkus, Chatson, Chaterbson, Flat'cik , Hausik , Chacinka, Chatynia, (Jaki Ładny) Domek
Mają znajomi fantazję, co? 
|
Chatens chyba najbardziej mi się podoba Fajnych masz znajomych, Chatens
Cytat:
Napisane przez malwus20
Nie uwierzycie ale przez ten wizaż zaczęłam nadużywać słowa Tż 
|
Mam tak samo Więc - albo nie jest z Tobą tak źle ( ) albo... obie jesteśmy porąbane W tym drugim przypadku pocieszę Cię, że nie tylko my zapewne... 
Maxwelko przykro mi , co za koleś... A niech mu ten łańcuszek wyjdzie bokiem 
Killianna - cosik mi nie zacytowało... ale napisałaś o mnie, że jestem taka zabawna - ojeeeej jak miło coś takiego przeczytać o sobie, nie spodziewałam się tego zupełnie Pewnie nie wiesz, ale ogólnie tu w tym wątku jestem kojarzona głównie z długiiiiiiiiiiiimiiiiiiii ii, trudnymi w zrozumieniu (bo rozbudowanymi ) postami... Ale spoko - jak znajdzie się temat to jeszcze sama się o tym przekonasz 
A i nie pamiętam dobrze kto najbardziej czeka na fotkę z naszej latynoskiej imprezki z ostatniego piątku (Ewusia_Marchew ?), ale wrzucam na jakiś czas hehe to sobie zobaczyć na czym nas koleżanka przyłapała (tak... nie wyszedł mi dizajn, to się więcej nie powtórzy poza tym zdjęcie jest trochę śmiechowe - perspektywa zniekształca nam sylwetki hehe mam takie dłuuuugie udzisko ;p)
Ahankara - w tej sukni co przed chwilką wstawiłaś mi się podobasz W sensie w fasonie... a to też jest A Więc tym lepiej dla Ciebie, że więcej fasonów niż 1 Ci pasując (bo sądzę, że w puszystej tiulówce będzie Ci super )
Całuję Was mocno
Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:48
|