Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 09:57   #2005
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

hej ho

od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...

dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
o jaaaa masz tego maila?? to trzymaj i strzeż jak oka w głowie, oprócz tego był jeszcze jeden, po następnym egzaminie czy zaliczeniu już nie pamiętam
no ba!! szantaż

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laski bo mi sie przypomnialo :P kiedy te nasze lody w silesii?? :P teraz to zamawiam zwykle na galki bo ten deser byl mega mulacy mozemy tez umowic sie w Tychach na lody arbuzowe ale to musimy sie pospieszyc bo za niedlugo wszystkie arbuzy wykupia
zapraszam!!!!!
ale właśnie trzeba do właściciela dzwonić żeby arbuzy kupił bo mówił że coraz ciężej o dobrego

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I jeszcze mam takie ogłoszenie do dziewczyn-nauczycielek przedszkola - kocham Was za tą Waszą fascynację dziurkaczami, obrazkami itp Przy Was z moim zamiłowaniem do kolorowych długopisów i nożyczek z falbankami nie czuję się samotna