2011-08-11, 10:07
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|

Cytat:
Napisane przez MisQa
heh nadrabiam Wam już czwarty dzień i nie skończyłam jeszcze...
ostatnio prawie w ogóle nie ma nas w domu, to z Julką ciągle gdzieś jadę, to moje sprawy i wracamy na noc tylko
co do mojego biznesu to du** wyszła... lokal , który miał się zwolnić już jest zajęty i po moim biznesie....
teraz jeszcze z mała po lekarzach się ciągam, jutro mam nadzieje już ostatnia wuzyta, trzymajcie kciuki, bo obawiam się o te wizyte
heh...czy ja kiedyś znów będę z Wami na bieżąco ...
buziaki dla wszystkich 
|
szkoda, że lokal nie wypalił 
i trzymam kciuki za Julkę 
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Bzyczko super, że lila dobrze zniosła szczepionkę. Wczoraj byłam u znajomych i się dopytałam jak tam mała czy dalej tak dobrze śpi (ma 3,5 m-ce) i mówią, z jeszcze lepiej. Zasypia o 22 i budzi się po 8 na karmienie i potem śpi do 10-11.... takie życie to raj normalnie 
|
ja zamawiam takie dziecko 
Madzialenka gratulacje dla męża 
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Witajcie!
Moja córka nie przestaje mnie zadziwiać. Spała od 20 do 5.25  Myśleliśmy, ze nie uśnie potem, ale gdzie tam zasnęła migiem i tak do 9.20. Zaczynam się zastanawiać czy ją jakieś tse-tse nie ugryzło, bo od 10.30 spała do 13 i potem 2 godziny zabawy i od 15.10 znowu śpi Aż mi sie nudzi 
|
hehe nie chwal się głośno
Cytat:
Napisane przez aniaaa84
U mnie są ruchawe 
|
u mnie też za to w domu nie mam ikonki "odpowiedz" i przez to nie mogę pisać, nie widzę też avatarów 
ania dziękuję za zaproszenie 
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
|
no to brawo 
wczoraj mi przyszedł stanik ale za mały eee..muszę go wystawić to może ktoś kupi
|