Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 10:07   #2011
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh nadrabiam Wam już czwarty dzień i nie skończyłam jeszcze...

ostatnio prawie w ogóle nie ma nas w domu, to z Julką ciągle gdzieś jadę, to moje sprawy i wracamy na noc tylko

co do mojego biznesu to du** wyszła... lokal , który miał się zwolnić już jest zajęty i po moim biznesie....

teraz jeszcze z mała po lekarzach się ciągam, jutro mam nadzieje już ostatnia wuzyta, trzymajcie kciuki, bo obawiam się o te wizyte

heh...czy ja kiedyś znów będę z Wami na bieżąco ...

buziaki dla wszystkich
szkoda, że lokal nie wypalił
i trzymam kciuki za Julkę

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bzyczko super, że lila dobrze zniosła szczepionkę. Wczoraj byłam u znajomych i się dopytałam jak tam mała czy dalej tak dobrze śpi (ma 3,5 m-ce) i mówią, z jeszcze lepiej. Zasypia o 22 i budzi się po 8 na karmienie i potem śpi do 10-11.... takie życie to raj normalnie
ja zamawiam takie dziecko

Madzialenka gratulacje dla męża

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Moja córka nie przestaje mnie zadziwiać. Spała od 20 do 5.25 Myśleliśmy, ze nie uśnie potem, ale gdzie tam zasnęła migiem i tak do 9.20. Zaczynam się zastanawiać czy ją jakieś tse-tse nie ugryzło, bo od 10.30 spała do 13 i potem 2 godziny zabawy i od 15.10 znowu śpi Aż mi sie nudzi
hehe nie chwal się głośno

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
U mnie są ruchawe
u mnie też za to w domu nie mam ikonki "odpowiedz" i przez to nie mogę pisać, nie widzę też avatarów

ania dziękuję za zaproszenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

apropo palenia .. to moj TZet juz 10 dni nie pali
no to brawo

wczoraj mi przyszedł stanik ale za mały eee..muszę go wystawić to może ktoś kupi

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora