Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 09:09   #2012
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hej ho
od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...

dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam
No właśnie napisałam, ze je oglądałam i się nie zdecydowałam
Stempel w nagrodę a za kare co?

Mazaki, flamastry, pieczątki, nożyczki, dziurkacze!!! GÓRĄ!!! hahaha

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
To nie jest straszne, to jest urocze Pamiętam jak kiedyś pisałam tu o długopisach z brokatem i któraś z dziewczyn (nie pamiętam kto) skomentował to z lekkim przekąsem A dzięki Wam nie czuję się głupio, bo nie jestem sama

Widzisz faceci kochają samochody, paintball i różne takie "dorosłe" zabawy, to my możemy kochać mazaki i kolorowe długopisy
Haha na moje notatki na studiach też się dziwnie patrzą ale kiedyś spotkałam się z pochwałą jak wykładowca podniósł je do góry i wszystkim pokazywał z jednej strony fajnie ale z drugiej poczułam się jak w podstawówce, gdzie pani podnosiła ładny zeszyt
choć nie powiem, że na przerwach przed egzaminami ludzie lubią zerkać w moje kolorowe bazgroły ramki, rameczki, a nawet rysunki przedstawiające trudny wyraz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora