2011-08-11, 09:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez martucha84
hej ho  
od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...
dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam   
|
No właśnie napisałam, ze je oglądałam i się nie zdecydowałam
Stempel w nagrodę a za kare co? 
Mazaki, flamastry, pieczątki, nożyczki, dziurkacze!!! GÓRĄ!!!   hahaha
Cytat:
Napisane przez ktosia86
To nie jest straszne, to jest urocze  Pamiętam jak kiedyś pisałam tu o długopisach z brokatem i któraś z dziewczyn (nie pamiętam kto) skomentował to z lekkim przekąsem  A dzięki Wam nie czuję się głupio, bo nie jestem sama
Widzisz faceci kochają samochody, paintball i różne takie "dorosłe" zabawy, to my możemy kochać mazaki i kolorowe długopisy 
|
Haha na moje notatki na studiach też się dziwnie patrzą   ale kiedyś spotkałam się z pochwałą jak wykładowca podniósł je do góry i wszystkim pokazywał  z jednej strony fajnie  ale z drugiej poczułam się jak w podstawówce, gdzie pani podnosiła ładny zeszyt 
choć nie powiem, że na przerwach przed egzaminami ludzie lubią zerkać w moje kolorowe bazgroły    ramki, rameczki, a nawet rysunki przedstawiające trudny wyraz
|
|
|