2011-08-11, 09:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez martucha84
hej ho 
od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...
dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam  
no ba!! szantaż 
zapraszam!!!!!  
ale właśnie trzeba do właściciela dzwonić żeby arbuzy kupił bo mówił że coraz ciężej o dobrego

|
No to cieszę się, że nie kupiłam stempelków, właśnie jakoś tak "jednorazowo" wglądały, lepsze właśnie te w długopisie.
Marta piszesz o trzylatkach i pieczątkach u nas to w sumie pomoc wpadła na pomysł z tym, żeby dzieci nagradzać pieczątkami, ale też upominać.
Nie uwierzysz jakie były cuda, maluchy wpadły na genialny pomysł i jak dostały pieczątkę za złe zachowanie to fru biegiem do łazienki ręce myć 
pomoc zorientowała się dopiero jak rodzice niektórych "ananasów" indywidualnie pytali czy ich dziecięciu się odmieniło spryciarze, ja u siebie miałam tablicę z minami, codziennie analizowaliśmy wspólnie zachowanie każdego
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Ja też  O własnie przypomniałaś mi, że musze sobie zeszyty kupić na studia
To nie jest straszne, to jest urocze  Pamiętam jak kiedyś pisałam tu o długopisach z brokatem i któraś z dziewczyn (nie pamiętam kto) skomentował to z lekkim przekąsem  A dzięki Wam nie czuję się głupio, bo nie jestem sama 
(...)
|
Ktosiu ja swego czasu mialam fazę na zbieranie smyczy, takich do kluczy, ale przy ostatnim remoncie musiałam je schować bo za dużo hałasu robiły przy otwieraniu szafki
|
|
|