Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 10:58   #1645
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28691370]my to samo chcielibyśmy Egipt 7+7 wypoczynek i rejs po Nilu, ale zobaczymy jak to nam wyjdzie[/QUOTE]

My też chcemy się wybrać za granice tylko zastanawiamy się jaki kraj wybrać, żeby w listopadzie było ciepło. Ślub mamy w ostatni weekend października wiec przypuszczam, że dużo państw nam odpadnie. Również myślmy o jakiejś ofercie last minute.

Co do tabletek to ja brałam tylko przez chwile jak miałam 18 lat i to bardziej na cerę. Jednak po badaniach kontrolnych okazało się, że wyniki nie są zbyt dobre i pani doktor powiedziała, że musimy odstawić i najlepiej , żebym wogóle tabletek ni e brała (jakieś tam problemy z krzepliwością, że krew jest po nich za gęsta) i od tego czasu nie biorę. Jak zaczynałam być z moim TŻ to rozmawialiśmy o tym ale on kategorycznie się nie zgodził, żebym brała jakieś tabletki jeśli tak jest z moim zdrowiem, a poza tym chcemy mieć zaraz po ślubie dziecko W sumie @ też mam dość nie regularne ale chyba już do tego przywykłam. Czasem zdarza się dłuższy albo krótszy cykl ale nie panikuje już. Bóle w sumie też mam dość duże ale gin powiedziała mi, że jak urodzę dziecko to powinno przejść i jakoś strasznie się tym nie przejęła, a czasem jest tak, że przez parę godzin zjadam garść tabletek i nie mogę się z łóżka podnieść.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora