Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 12:50   #2013
moja imaginacja
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ja sie postaram kiedyś pójść i porobić fotografię - np. w tej sukience, która mi się podoba
A propo - zastanawiam się nad kupnem komórki, którą można byłoby robić zdjęcia - jakie takie, bo lustrzankę w domu mamy, chodzi mi o takie, żeby coś pstryknąć i żeby było ładnie widać :P Myślałam o iphone, ale jego ceny są dla mnie porażające póki co, oglądałam różne samsungi, zainteresowała mnie też motorola defy, którą ma nową mój brat. Czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia i mogłaby mi doradzić?
Ostatecznie mogę też kupić normalny telefon i mały kompaktowy aparacik, np. ixusa canona Nie wiem jak lepiej rozwiązać ten problem?
kup sobie normalny telefon i aparat, jednak aparat w telefonie to nie jest to samo co zwykły, mi sie wydaje, ze nigdy jakość zdjęcia w telefonie nie równa się jakości w aparacie, nawet jeżeli mają baardzo podobne parametry..

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
w nocy nie moglam spac a tym bardziej sie uczyc, wiec do 2.30 ogladalam PPL 3 odcinki zaległe

wiec wstałam
i od nowa cały dzien nad ksiązką
co za życie....

chce już sobote i Tż.
a w ogole chce juz 7.09 i być po egzaminach

nie nadrobie was nigdy.

znacie jakieś suplementy na poprawe koncentracji?
jesli cos mi mozecie polecic to na Pw poprosze bo sie nie odnajde tutaj za 3h

rend: podobają mi sie te koturny, ale chyba bym się w nich zabiła
orzechy, migdaly, slonecznik, pestki etc
pluszzz ma tez coś na koncentrację, ale piłam kiedyśi nie wydaje mi się żeby mi coś dał ale co ja wzięłam jedną tabletkę więc... zacznę pić od 1 września

ale pięknaaaa pogodaaa
dzisiaj spędzam popołudnie w wodnym parku rozrywki i mam wszystko gdzies zakładam 2 zarowe sweterki coby mi ciepło bylo ...... i rozmyślam nad kupnem tego płaszczyka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ECKED%2BLINING beżowego albo tego ciemniejszego (na zdj granatowy mi się podoba) mam tylko liliowy i żółty płaszczyk wiec taki uniwersalny by się przydał na cieplejsze, jesienne dni ale musiałabym przymierzyć, chyba powinien byc w sam raz na mój kurdupelski wzrost
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora