2011-08-11, 12:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI
Cytat:
Napisane przez surrealplace
Ja sie postaram kiedyś pójść i porobić fotografię - np. w tej sukience, która mi się podoba
A propo - zastanawiam się nad kupnem komórki, którą można byłoby robić zdjęcia - jakie takie, bo lustrzankę w domu mamy, chodzi mi o takie, żeby coś pstryknąć i żeby było ładnie widać :P Myślałam o iphone, ale jego ceny są dla mnie porażające póki co, oglądałam różne samsungi, zainteresowała mnie też motorola defy, którą ma nową mój brat. Czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia i mogłaby mi doradzić?
Ostatecznie mogę też kupić normalny telefon i mały kompaktowy aparacik, np. ixusa canona  Nie wiem jak lepiej rozwiązać ten problem?  
|
kup sobie normalny telefon i aparat, jednak aparat w telefonie to nie jest to samo co zwykły, mi sie wydaje, ze nigdy jakość zdjęcia w telefonie nie równa się jakości w aparacie, nawet jeżeli mają baardzo podobne parametry..
Cytat:
Napisane przez Symetria
Czesc dziewczyny 
w nocy nie moglam spac a tym bardziej sie uczyc, wiec do 2.30 ogladalam PPL 3 odcinki zaległe
wiec wstałam
i od nowa cały dzien nad ksiązką
co za życie....
chce już sobote i Tż. 
a w ogole chce juz 7.09 i być po egzaminach
nie nadrobie was nigdy.
znacie jakieś suplementy na poprawe koncentracji?
jesli cos mi mozecie polecic to na Pw poprosze bo sie nie odnajde tutaj za 3h
rend: podobają mi sie te koturny, ale chyba bym się w nich zabiła 
|
orzechy, migdaly, slonecznik, pestki etc
pluszzz ma tez coś na koncentrację, ale piłam kiedyśi nie wydaje mi się żeby mi coś dał ale co ja wzięłam jedną tabletkę więc... zacznę pić od 1 września
ale pięknaaaa pogodaaa
dzisiaj spędzam popołudnie w wodnym parku rozrywki i mam wszystko gdzies zakładam 2 zarowe sweterki coby mi ciepło bylo ...... i rozmyślam nad kupnem tego płaszczyka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ECKED%2BLINING beżowego albo tego ciemniejszego (na zdj granatowy mi się podoba) mam tylko liliowy i żółty płaszczyk wiec taki uniwersalny by się przydał na cieplejsze, jesienne dni ale musiałabym przymierzyć, chyba powinien byc w sam raz na mój kurdupelski wzrost
|
|
|