2011-08-11, 12:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: miłosc ze starszym
Cytat:
Napisane przez millala
Mam problem i licze na waszą pomoc
otóż ostatnio postanowiłam zrobić sobie prawko zaliczyłam teorie i zaczełam w połowie lipca jazdy jeszcze zostało mi 6 godzin ....
Ale problem polega na tym że mój instruktor zaczął mnie podrywać mówi mi na każdej jeździe ze jestem piękna i ze takiej miłej i roześmianej dziewczyny to ze świecą szukać i ja się w nim zakochałam myślałam ze mi przejdzie ale nie ostatnio opowiedziałam jemu że byłam w związku ze starszym męzczyzna który miał 25 lat ja mam 18 ....a on powiedział mi że jemu podobam sie ja i czy może po zakończeniu kursu nie spróbowalibyśmy ........ on ma 27 lat czy wchodzić w taki związek
|
Jeśli nazywasz 25 i 27latka starszym mężczyzną, to Myślę, że sama jesteś niedojrzała, pomimo swoich 18 lat . Moja rada, wstrzymaj się i znajdź kogoś młodszego.
Cytat:
Napisane przez Jaatkaa85
Matko, jak ja nie lubie takich starych, obleśnych podrywaczy, którzy dziewczyny maja za idiotki i sadzą, ze one pójdą na każdy komplement...
|
Jak wyżej. Albo nie doczytałaś, abo sama masz jesteś jeszcze małoletnia.
|
|