Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 13:55   #4750
anaiss86
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
No to różnica jest niezła. Zapomniałam dopisać, fajnie że wróciłaś. Stara gwardia rzadko tu bywa.
jejku, jaka Ty kochana . Ten Rodzynek to ma z Toba pewnie raj na ziemi
bardzo mi milo. Nie znamy sie a ja zawsze czuje, ze tu na tym forum ktos mnie wyslucha i postara zrozumiec.

Bede starala sie jak najczesciej odzywac a nie tylko byc cichym obserwatorem. Na Grouponie widzialam dzisiaj katering diety Dukana ale strasznie to drogie. Zeby nie sklamac chyba normalnie kosztuje 250zl za 5 dni a na grupowych zakupach chyba 150. To pewnie zalezy od menu jakie kto spozywa ale wydaje mi sie, ze to bardzo drogo. Ja glownie jem mieso i nabial, ryb nie lubie owocow morza tez nie, a akurat one sa najdrozsze.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Aaaaa... zapomnialam Wam powiedziec. Bylam ostatnie w centrum handlowym (klif) i tam jest Bomi, weszlam jakos bez przekonania, ze pewnie niewiele kupie bo drogo. Wszystko zawsze kupuje w Auchan ewentualnie jakis tam Lidl. Ja patrze, a tam dukanowy raj jesli chodzi o wedliny. Promocja jeszcze trwa, bo to produkty z gazetki. Wiec jak macie blisko to polecam:
1. filet spacjał z indyka firmy Indykpol po 21,99
2. Szynka Babuni (ta co w Biedronce jest po 3,99za 100g) tu po 21,99!!!!! W Auchan ponad 30zl za kg
3. poledwica sopocka po 14,99

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora