Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 14:59   #483
asik175
Zakorzenienie

Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
o kupiłam jeszcze takie naklejki, ale nie wiem czy je naklejać i w jaki sposób(w ktorym miejscu)
Ja chcesz kleić to sobie naklej po jednej z boku wzdłuż - albo na skos paznokcia -na palcu serdecznym i kciuki. Więcej nie bo mając francuski po prostu przesadzisz i będzie kiczowato.

Ewentualnie pomaluj sobie na jasny i ponaklejaj je na końcówki powinno spoko wyglądać.

Ahhh i moim zdaniem nie potrzebujesz używać pasków do frencza świetnie sobie sama radzisz

Slonko - chciałam skromnie zauważyć, że na pierwszej stronie jest błąd w odsyłaczu do starych naszych wątków - i link nr dwa odsyła tak jak link nr jeden do pierwszego wątku. Ominął Ci się drugi. Reszta jest ok.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Ja całe życie robiłam do ręki, ale robiłam frencha praktycznie całe gimnazjum i jeszcze w 1 liceum chyba, więc mi obrzydł i nie robiłam go więcej. Umiałam go perfect, nawet przy znaszonym świetle przy telefonie kiedyś malowałam i był piekny Teraz wyszłam z wprawy i mi nie wychodiz równo

Asik te buty są cudowne takie słodkie i dziewczęce ach
Poćwiczysz trochę i będzie Ci wychodzić perfekcyjnie jak kiedyś

A z butków jestem zadowolona bo kosztowały grosze Kupiłam je na promocji z 90 PLN - dałam 40 PLN Lubię takie zakupy
I kupiłam sobie też na promocji balsam z Loreal - nutri soft- zamiast 22 zł dałam ich tylko 8

I can be a freak, every day of every week
asik175 jest offline Zgłoś do moderatora