Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 17:23   #2004
stokrotka_
Zadomowienie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Oj, ktoś tu się wypycha na czoło peletonu... . Gratuluję udanej wizyty!!

Rozpycha się, chce już wyjść i poznawać świat.
niech jeszcze chwilę posiedzi u Mamy...zdąży poznać ,zdąży

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
- no widzę, że u nas niezły wyścig porodowy się zaczął
się gorąco robi....

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Ancia chyba każda z nas się boi jak to będzie. Czy sobie poradzimy itp. Mnie przeraża fakt, że gdyby co nie mam nikogo na kogo mogłabym liczyć z pomocą... Mąż do pracy, a ja zostanę sama z żabką. Ale wiem, że sobie poradzę (tzn. wierzę w to ogromnir), bo przecież tak bardzo chciałam tego maluszka i już tak bardzo ją kocham...

Stoktotka - no to tak akurat na pełnię pospypią się maluszki u Ciebie już ciaża donoszona, to NO STRES

ja już bardzo chciałabym koniec sierpnia .... i chciałabym urodzić ...
już połowa prawie..zleci

no ja w weekend będę miała donoszoną..bo tu liczą,że musi być 37 i 1.. czyli początek 38tyg. wtedy już nie jest wcześniak

kochana...chyba w każdej z nas jest taki stres. ja tu mam tylko męża.. rodzinka w pl, więc ewentualnie telefonicznie mogę podpytać..
ale cały czas sobie mówię...że skoro tyyle kobiet daje radę,to ja też dam! w sumie nie kupowałam stert gazet..ale mam kilka m jak mama (w tym jest dodatek o karmieniu piersią) i sobie zaginam rogi na stronach o pielęgnacji,kompieli,itp. .. jak co to będę zerkała tam. no i wtedy napewno forum stanie się nieocenione

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
też kupiliśmy gryka-pianka-kokos, pani w sklepie nam powiedziała, że samo gryka -kokos jest za twarde

dokładnie...strach się bać też mamy ten materac

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Ale masz fajnie Stokrotka ze jeszcze tydzien albo dwa...
A z ta miarą to oni sa bezbłedni, jak ona niby moze zmierzyc dziecko.....przeciez rentgena nie ma w oczach. Mnie taka przyjemnosc spotkała raz

A jakie znieczulenie planujesz wziac?
no ja też tak pierwszy raz najlepsze,że jak mnie po brzuchu macała to mala się tak tyłkiem wypięła,że aż się zaczęła śmiać ta położna

ja epidrural..

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość
No gorąco zaczyna się robić... Jeszcze się okaże że wyprzedzisz Małgosię na samym finiszu

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

A ja sie chyba zbuntowałam. Bo już nie mogę patrzeć na te różowe rzeczy na all dla dziewczynek i szukam zestawów ubrań ale dla chłopców Tam jest więcej takich fajnych kolorowych...
no zobaczymy...ale ja chętnie ustąpię miejsc przed sobą
Sara ma przykaz od taty posiedzieć do 22... zobaczymy położna powiedziała,że jest to możliwe..mam leżeć i się oszczędzać ile się da..to może i posiedzi nawet ciut dłużej..
ale co moja gwiazda ma w planie..tego nie wie nikt

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość

no to jeszcze chwila i zacznie się na wątku akcja PORÓD
na to wygląda... ciekawe kto pierwszy się posypie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Też byłam...
Tzn bardzo dawno temu, ale jednak.

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Mówicie? Mam niby 1,0 a powinno się mieścić pomiędzy 0,1-1 czy jakoś tak.
Chyba faktycznie jutro pojadę zrobię to gdzieś indziej.
a nie możesz do gin zadzwonić i spytać?? mój mi przez tel powiedział o co chodzi z wynikami. a jak wątpliwości masz to powtórz badania . i się nie stresuj na zapas

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora