2011-08-11, 17:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Oj, ktoś tu się wypycha na czoło peletonu...  . Gratuluję udanej wizyty!!
Rozpycha się, chce już wyjść i poznawać świat. 
|
niech jeszcze chwilę posiedzi u Mamy...zdąży poznać ,zdąży
Cytat:
Napisane przez archinta
- no widzę, że u nas niezły wyścig porodowy się zaczął 
|
 się gorąco robi....
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Ancia chyba każda z nas się boi jak to będzie. Czy sobie poradzimy itp. Mnie przeraża fakt, że gdyby co nie mam nikogo na kogo mogłabym liczyć z pomocą... Mąż do pracy, a ja zostanę sama z żabką. Ale wiem, że sobie poradzę (tzn. wierzę w to ogromnir), bo przecież tak bardzo chciałam tego maluszka i już tak bardzo ją kocham...
Stoktotka - no to tak akurat na pełnię  pospypią się maluszki  u Ciebie już ciaża donoszona, to NO STRES
ja już bardzo chciałabym koniec sierpnia .... i chciałabym urodzić ...
|
już połowa prawie..zleci 
no ja w weekend będę miała donoszoną..bo tu liczą,że musi być 37 i 1.. czyli początek 38tyg. wtedy już nie jest wcześniak
kochana...chyba w każdej z nas jest taki stres. ja tu mam tylko męża.. rodzinka w pl, więc ewentualnie telefonicznie mogę podpytać..
ale cały czas sobie mówię...że skoro tyyle kobiet daje radę,to ja też dam! w sumie nie kupowałam stert gazet..ale mam kilka m jak mama (w tym jest dodatek o karmieniu piersią) i sobie zaginam rogi na stronach o pielęgnacji,kompieli,itp. .. jak co to będę zerkała tam. no i wtedy napewno forum stanie się nieocenione 
Cytat:
Napisane przez mooonik
też kupiliśmy gryka-pianka-kokos, pani w sklepie nam powiedziała, że samo gryka -kokos jest za twarde

|
dokładnie...strach się bać też mamy ten materac 
Cytat:
Napisane przez luii
Ale masz fajnie Stokrotka ze jeszcze tydzien albo dwa...
A z ta miarą to oni sa bezbłedni, jak ona niby moze zmierzyc dziecko.....przeciez rentgena nie ma w oczach. Mnie taka przyjemnosc spotkała raz
A jakie znieczulenie planujesz wziac?
|
no ja też tak pierwszy raz najlepsze,że jak mnie po brzuchu macała to mala się tak tyłkiem wypięła,że aż się zaczęła śmiać ta położna 
ja epidrural.. 
Cytat:
Napisane przez malamutka
No gorąco zaczyna się robić... Jeszcze się okaże że wyprzedzisz Małgosię na samym finiszu 
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------
A ja sie chyba zbuntowałam. Bo już nie mogę patrzeć na te różowe rzeczy na all dla dziewczynek i szukam zestawów ubrań ale dla chłopców  Tam jest więcej takich fajnych kolorowych...
|
no zobaczymy...ale ja chętnie ustąpię miejsc przed sobą
Sara ma przykaz od taty posiedzieć do 22... zobaczymy  położna powiedziała,że jest to możliwe..mam leżeć i się oszczędzać ile się da..to może i posiedzi nawet ciut dłużej..
ale co moja gwiazda ma w planie..tego nie wie nikt 
Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21
no to jeszcze chwila i zacznie się na wątku akcja PORÓD 
|
na to wygląda... ciekawe kto pierwszy się posypie
Cytat:
Napisane przez cotynato
Też byłam...
Tzn bardzo dawno temu, ale jednak.
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------
Mówicie? Mam niby 1,0 a powinno się mieścić pomiędzy 0,1-1 czy jakoś tak.
Chyba faktycznie jutro pojadę zrobię to gdzieś indziej.
|
a nie możesz do gin zadzwonić i spytać?? mój mi przez tel powiedział o co chodzi z wynikami. a jak wątpliwości masz to powtórz badania . i się nie stresuj na zapas
|
|
|