Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje dzieci i nowa zona eks męża
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 18:41   #214
201608040942
Konto usunięte

Dot.: moje dzieci i nowa zona eks męża

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Nie uzerac sie, wymagac od niego tego, czy tego. Nie prosic,zwyczajnie wymagac. Swoja droga w głowie mi sie nie miesci jak mozna dzieci inaczej traktowac- bo te z byłej rodziny, a te z terazniejszej NO zastanów sie jakbys sie czuła jako takie dziecko? Albo taka ex? Kolejne dzieci maja wszystko, pełna rodzine, ojca, czułosc, a Twoje musza sie o wszytsko prosic a i tak maja duzo mniej. Mnie by krew zalała.
Ale ja jestem takim dzieckiem. Moj ojciec co prawda nie ozenil sie po raz drugi i z tego co mi wiadomo nie splodzil innych dzieci poza mna, ale tak samo mnie olewal i zle o matce mowil. Mnie prezentow nie robil jak ojciec dzieci florki. Raz kupilam mi podkoszulki ktore szybko staly sie za male i raz dostalam od niego buty na wf. Pamieta ta paczke, jak ja sie cieszylam i na tym koniec, nic go nie obchodzilo, czy mam buty na zime. babcia dawala pieniadza bo mojej mamy stac nie bylo zeby kupic mi nowe , i zresta nie tylko buty, kurtke na zime tez dzieki babci mialam. Moj tatus twierdzil ze moja matka te marne alimenty przepuszcza. Alimentow tez na czas nie przysylal, bo przeciez jego nowa partnerka tez miala corke i tam trzeba bylo dac, a nie poslac wlasnemu dziecku. takie slowa uslyszalam majac 13 lat, od 8 rz ojca z nami nie bylo. Naobiecal mi ze bedzie mnie zabieral na wycieczki, a potem sam jechal, a mnie pokazywal zdjecia ;o( Niestety tak juz jest, jak tatus taki jest to sie nagle nie zmieni i nie ma sensu o to sie szarpac. Im szybciej tatus prawdziwe oblicze przed swoimi dziecmi pokarze tym dla nich lepiej. Szybciej sie pogodza i odstawia tatusia na bocznice. Moj taki byl i przez te lata sie nic nie zmienilo. Od 20 lat nie zyje i juz sie napewno nic nie zmieni.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując