Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 18:46   #1146
arrachnee
Zakorzenienie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
wyobrażam sobiebtw załamałabym się gdyby mnie ktoś tak nazywał, a zdecydowanie są powody
w przypadku tego obiektu, określenie teletubiś obejmuje również, a może przede wszystkim, jego charakter i stopień dojrzałości

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Żebyś się nie przejechała- nie raz sie przekonałam, że boski jest do czasu... Ja działam jak magnes na debili, w moim zyciu był już nawet psychopata którego hobby były groźby
Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Witam w klubie..Jak np. wchodzi do tramwaju jakiś żul bądź stara wariatka to wiadomo do kogo podejdą.....("proszę pani, czy ja mam w sobie coś z hrabiny?"), ale to w sumie moja wina, że jestem na tyle nieasertywna i prowadzę jakieś surrealistyczne, szalone rozmowy. Na stosunki męsko damskie przekłada się to sytuacjami typu robienie sobie dobrze obok mnie w autobusie, bądź podryw na tekst "czy mogę wylizać pani cip*ę?" (nie wiem czy wstawić emotkę śmiechu bądź załamania)
mogę być Waszym ochroniarzem - odstraszam jednym spojrzeniem

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora