Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-12, 16:00   #2007
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość

dobrze, ze wszystko ok ja tez lece na jakies zakupki, wstapie do pepco, ale jakos nie mam odwagi nic kupowac, czuje sie jak by to wszystko bylo snem
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Agawoo trochę nerwów Cię to kosztowało ale najważniejsze że z dzidzią ok. za wizyte
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

super ze z dzidzi wszystko ok
ja tez czekam do 1.09 na wizytę myślę ze wtedy będzie wiadomo jaki lokatorek zamieszkał w brzuszku

a pani pielęgniarce powinno się za brak informacji

No to teraz sie zacznie szał zakupów
Dzięki dziewczynki
Ciuszki kupiłam w przypływie radości po wizycie, więcej zakupów dopiero w paździrniku zamierzam zrobić Chyba, że coś fajnego znajdę, tak jak dziś - kupiłam bodziaka z napisem: mleczny ćpunek - członek anonimowych mlekoholików (oczywiście napis po ang - ładniej wygląda) Musiałam to kupic

Ultra, nie wiem jak ten lekarz to wyliczył, ale wyszło mu, że mam dziś 18 tydzień 2 dzień

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

No i dziewczyny co myślicie o tym masażu i ćwiczeniu o którym wcześniej pisałam?? Któraś już stosuje??Zamierza?
Kasik, jakoś nie mam przekonania do tych masaży .... muszę się zastanowić

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora