Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-12, 16:13   #2010
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Gratuluje udanej wizyty
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość

aaaa zapomnialam napisac, bylam w tym Pepco i dziewczyny jak ja zaluje, ze nie znam jeszcze plci, bo tam takie ciuchy ze sie zakochalam i ceny smieszne, dla dziewczynek takie bluzy z misia, z kapturkiem z uszkami, no slodki i takie malusie po 19.99 zl no rozplywalam sie tam, a te rajstopy, skarpeteczki dla dziewczynek z hello kitty rewelacja

Kamciurka, ja mam na szczęście 3 malutkie chrześnice, to mogę szaleć w Pepco

A dla chłopczyków też są superaśne ciuszki

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Ja kończę pracke na dziś i wolne do wtorku

I życzę Wam od razu miłego weekendu bo pewnie dopiero we wtorek tu zaglądnę Tz wraca to wiecie każdą chwilę trzeba wykorzystać

Dużo słoneczka wypoczynku Wam życzę kochane mamusie z maluszkami

Ultra, udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
uska000 gratuluję chłopca!!

agawoo mi gin mówił 2 dni temu, że mam przyjść za 3 tyg na wizytę 31.08 lub 1.09 bo potem to on ma urlop na szczęście bez żadnych badań teraz Twój gin postąpił nie fair

Dziewczyny oznajmiam, że Seba chyba strzelił wczoraj focha, albo miał dzień leniuszka kopnął mnie dopiero o 23 jak przysypiałam i o 8.30 rano na szczęście uff... Pogłaskałam brzuszko i chyba go szuraniem obudziłam wtedy Oj jak się urodzi, to dostanie na dupkę, za stresowanie mamusi
Wiesz co, to nie wina gina, że tak wyszło. Jak był w lipcu na urlopie, to mi powiedział od razu - niech się pani zapisze po 12-tym bo będę na urlopie, a teraz ten urlop wziął nieplanowany i kazał przepisać pacjentki do swojego kolegi - tylko pani pielęgniarce się nie chciało numeru do mnie poszukać Teraz przypilnowałam, żeby przy moim nazwisku zapisała sobie nr tel

Super, że dzidziuś się odezwał

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł
wreszcie weekend i to długi
dzisiaj moja super kolezanka zrobila zonka i bedzie jeszcze tydzien na urlopie. kier się wkurzyla bo nawet do niej nie zadzwonila tylko sms przysłała i jak kier chciala do niej oddzwonic to tamta nawet tel nie odbierala...
Ale fajową masz koleżankę

A ja wywiesiłam właśnie pranie, robię drugie a tu chyba zaraz będzie padać A tak było ładnie cały dzień

W końcu się doczekałam fasolki po bretońsku Już trzy miseczki zjadłam

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora