2011-08-12, 16:45
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Dziewczyny, nie odwiedzam Was, bo raz, ze nie mam czasu, a dwa troche nauki nam narzucili i ucze sie jeszcze chinskiego - masakra!!
Jednak nie o tym... Dzis musialam napisac o tym, bo spac nie moge (zasnaC] Caly dzien chodze placze, nie umiem dojsc do siebie, ani opanowac, mowic nawet nie moge, bo tak placze. oCZY to chyba mi juz wypalilo!! Niestety nie mam mozliwosci powrotu do Polski, bo bilety sa masakrycznie drogie
Ale wiecie co sie stalo ;( Ciezko mi przechodzi napisanie tego, ledwo widze co pisze - dzis odebralam telefon od mamy, ze moj narzeczony, a nie doszly maz nie zyje - zginal w wypadku samochodowym. Nie bylo to z jego winy samochod ciezarowy na litewskich tablicach wyprzedzal i wprost na auto TZta ;(;(;(;(;(;( Ja nie wiem co mam robic, nie umiem funkcjonowac - stracilam kogos blisko i waznego dla mnie. Osobe na cale zycie!! Moje zycie jest teraz bez sensu i do dupy!! Ja tak nie chce, nie umiem nie potrafie!! Powiedzialam sobie, ze nie odpuszcze osobie, ktora spowodowala ten wypadek ...
A jeszcze sie niedawno widzielismy i cieszylismy jak male dzieci, a dzis... ;( [*]
|
|
|