Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-13, 23:39   #550
izka@izka
Raczkowanie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

[QUOTE=musso4;28743069]coś w tym jest tutaj mamy tyle ciekawych tematów, a dzisiaj jak pojechaliśmy do znajomych, było kilka par, prawie wszyscy z dziećmi i wiecie co nie miałam z nimi o czym gadać tylko dom, praca, dzieci, choroby, żadnych zainteresowań ciekawych tematów a z kobietami o babskich sprawach typu kosmetyki ciuchy, biżu itp. to już wogóle[COLOR="Silver"]

Witam, też byłam dzisiaj na urodzinach szwagierki i jej córki, masakra, 12 dzieci w różnym wieku i my dorośli. Hałas taki, że po 20 już nie dałam rady, dobrze, że Martynka zaczęła marudzić,że chce do domu i pożegnałam się kulturalnie i pojechałam. Na szczęście tematy do rozmów mieliśmy i to inne niż praca, dom, dzieci ale ten rozpi.... nie do wytrzymania. Teraz piję sobie w spokoju kawusię z tego dużego kubka nescafe i popijam winko białe półwytrawne. Nadrobiłam wątek, i co Wam powiem to mój tż nie kupiłby mi żadnej bielizny, ani kosmetyków, woli dać mi kasę i powiedzieć kup sobie sama,

Moja mała za to tak się wymęczyła, że zasnęła nawet nie wiem kiedy, miło cisza, spokój.