Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-14, 08:59   #569
cheneelle
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cześć Dzeiwczynki

Oj nie ma mnie tu od kilku dni, raczej rzadko bywam, ale to dlatego, że D. w końcu jest w Poznaniu i trzeba nadrabiać zaległości

Dzisiaj znów mnie nie będzie: jedziem nad jeziorko, słońeczko świeci trzeba dupkę opalić

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Sarunieczka śliczny avek

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Na szkoleniu dowiedziałam się, że zainteresowania typu kosmetyki, moda, muzyka, film, serial, zwierzęta to nie są żadne zainteresowania, bo są zbyt pospolite. Wyszło na to, że niczym się nie interesuję, bo mam zbyt pospolity krąg zainteresowań

Widziałyście? Świetne show http://www.youtube.com/watch?v=33FvO...eature=related
Jasne A to czym masz się interesować? GPW czy kursem franka?

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
no dużo Ja mam wszystkiego 18 i oczywiście tych letnich najwięcej.
Buty...buty...Butów jak przyjaciół nigdy za wiele
Mam 65 par
I wczoraj kupiłam kolejną

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ty się ciesz, bo mój myśli, że 'babskie bzdury' to po złotówce rozdają. Teraz już jest trochę bardziej oświecony, ale i tak jak np płacę w Rossmannie 30 zł, to dla niego horrendalnie wysoki rachunek

I już naprawdę znikam
To z przykrością stwierdzam że jest sknerą Nie no żartuję, ale są rzeczy przecież, które trzeba zawsze mieć: żele, balsamy... A że kupujesz kolejny lakier do paznokci - wszystko to po to, żeby się Toba zachwycał jak ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Show świetne
Ja też jestem pospolita a tak serio dziwczyny,napiszcie wszystkie swoje zainteresowania nie mówię o jakichś pasjach ogromnych ale co Was ciekawi,interesuje...ja najpierw sobie na kartce wypiszę coby nie zapomnieć niczego Wam powiedzieć,choć aż tyle tego w sumie nie ma

Ja swojego nie uświadamiam o Avonie,wręcz mówię że prawie nie dopłacam bo zarabiam na klientkach,taaa w Rossmannie staram się przy nim oszczędnie robić zakupy,wolę sobie sama jechać zaszaleć
Moje zainteresowania: moda(ale to już wiadomo), kosmetologia, sport - zimą smigam na desce i nartach, teraz latem jak jest pogoda to jakies żeglarstwo, albo pływanie. W Bułgarii chcę się nauczyć kitesurfingu.
Co jeszcze? Muzyka, film, książka... Za dużo tego.

Na szczęście Dawidowi nie muszę się tłumaczyć ile na co wydaję Czasami potrafi zostawić mi kaskę na stole z karteczką : "Kup sobie coś"