2011-08-14, 10:27
|
|
kosmitka
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Nie no jak czytam Wasze wagi - 70m czy 80 kg, to co ja mam powiedzieć o swojej trzycyfrowej wadze??? . W miesiąc teoretycznie przybyłam 8kg, zastanawiam się, czy to w ogóle możliwe, czy coś ze mną nie tak. Może puchnę i woda się zatrzymuje, stąd takie skoki. Biorąc pod uwagę to, ile się ruszam, to nie wiem, czy jem aż tyle, by tyle tyć.
Cytat:
Napisane przez archinta
No weź!
Wybraliście to imię już dawno- na pewno pasuje do Twojej niuni jak by było dla niej stworzone 
Z tą rodziną to normalnie  Ancia tez miała przejścia ze swoim Frankiem...
Ja powiem tak- nie wszystkie propozycje imion, które są powybierane na naszym wątku mi się podobają, ale nigdy Wam tego nie napiszę bo to Wasze przemyślane, wyśnione, najwspanialsze wybory! Jak ktos pisze/informuje o imieniu to jet to właśnie informacja, a nie sprawa podlegająca dyskusji. Przynajmniej dla mnie 
|
Podpisuję się wszystkimi kończynami, szczególnie pod pogrubionym.
BordAna też miała przejścia z Leosiem. U nas z Frankiem było o tyle ciężko, że najbardziej brutalnie skrytykowała moja mama, ale ona ogólnie średnio subtelna jest. 
Cytat:
Napisane przez pestka78
Uwaga....motywujecie mnie i robię listę zakupów, które mam zamiar zrealizowac we wtorek..... Przypominam ze jestem na końcu 34 tygodnia i nie mam jeszcze nic 
|
Nie przejmuj się, ja też dopiero na tym etapie zaczęłam kompletować. A i tak mam jeszcze trochę braków. Jakoś mało się odzywasz, jak tam remonty??
Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin
Musze się pochwalić- wyciągnęłam dzisiaj mojego tż do sklepów dzieciowych na oglądanie wanienek i wózków 
Wanienki w sumie nie kupiliśmy, za to upatrzyliśmy 3 wózki:
- X-Lander
- Mutsy Transporter
- a trzeciego nie pamiętam, tż ma w telefonie zapisane, jak wróci z koszenia trawy to Wam napiszę 
|
Mutsy kupuje Pestka, a opinie ma średnie.
Malgosia1983 gratuluję udanej wizyty i niezłego klocuszka .
Napisałaś, że ten f8 to krem do pielęgnacji - nadal nic mi to nie mówi. 
[QUOTE=MalgosiaM8;28739142
A powiedez co chciałabyś konkretnie wiedzieć z rozwarciem 2 cm można chodzić no problem, chyba od 3 się zaczyna dopiero coś działać w kierunku porodu.
[/QUOTE]
Mi gin nie mówił nic o cm, tylko mam wpis, że otwarty kanał na palec - to chyba z 1 cm dopiero??
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
cotka cos Ty, szpital ma obowiazek przyjac rodzaca 
|
Chyba nie zawsze, ta położna mówiła, że mogą odesłać, jak nie mają miejsc.
|
|