Wątek
:
Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-08-14, 10:28
#
2109
kasikzaki
Zadomowienie
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Hej dziewczynki
Ja za godzinkę do pracy, trochę mi sie nie chce ale co zrobić. Ale za to w przyszłym tygodniu to laba, tylko 2 dni we wtorek i w niedzielę idę...taki grafik mi szef zrobił. Dobrze ze załatwiłam sprawy w socjalu w zeszłym tygodniu to mi dopłacą bo tak to by krucho z kasą było.
Ja jak na razie 3,3kg do przodu
jestem w 20tyg.
No i właśnie odnośnie tych tygodni to każdy mówi inaczej i można zwariować. Wiem że lekarze uznają tylko pełne skończone tygodnie ale skoro już 19t jest skończony i jest się np.19t3d to na chłopski rozum leci tydzień 20 ale jest nie pełny. Ja jestem w 19t5d jutro kończę połowę ciąży a pojutrze zaczynam 21t. tzn rozpocznę 21 tc. Jak ktoś sie mnie pyta w którym jestem tyg. to zawsze mówię że leci mi już tak jak teraz np. 20tydź. Ja liczę tak od początku a w zasadzie suwaczek za mnie liczy
Inutil
gratuluję syneczka
Czubasek
trzymam kciuki za Ciebie....oby wszystko było dobrze.
Neska
bziucholo śliczny
Uska
a tym naszym to by się czasem przydało
za to ze nas tak wnerwiają. Mnie mój też czasami tak wkurza, że ...wrr....
Staraupa
dobrze że dałaś już na wstrzymanie z tą pracą...teraz dużo odpoczynku i będzie dobrze
Zmykam się szykować.....jutro do Was zajrzę po południu. Jutro rano mam wizytę u pielęgniarki, siuśki, ciśnienie i takie tam.....
papa i miłej niedzieli
Wyślij prywatną wiadomość do kasikzaki
Znajdź więcej postów kasikzaki