2011-08-14, 20:41
|
|
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Cytat:
Napisane przez Gosia2011
Never ja też mam wieszaki,gdzie kobietki uznały, że coś jest tandetne, ale przecież nikt Ciebie nie obraził. Bardziej ty wyskoczyłaś
Tutaj dziewczyny są bardzo fajne, boniu, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko nowej osobie wbić się w jakiś wątek. Doceń to, że dają Ci jakieś rady!
Aj solarium..  strasznie niszczy skórę! 
a która z Was chodzi?  ja mam 22 lata w listopadzie 23 skończę, nie będę sobie już dodawać a co  pytanie: lepsze stojące czy leżące? 
|
Ojej każdy ma inny gust i komuś coś się może podobać a komuś nie mi chodziło o to w jaki sposób ktoś to komentuje a komentował w chamski. I jeszcze na dodatek sweetish próbuje mi doradzać w czym mi będzie dobrze i że mam styl zmienić. To moja sprawa i tyle przecież każdy ma czuć się dobrze we własnym stylu i wlasnym ciele o to mi chodziło.
Yyy ale ja się nie wbijam w wątek bo trochę tu jestem 
Lepsze jest stojące równomierniej opala u mnie np. na leżącym przez moj obwisły biust cycki wędrowały pod pachy i miałam plamy. No ale na stojącym to i twarzy nie ma jak zakryć więc wybór należy do Ciebie
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado
po prostu patrząc na twoje zdjęcia (np na maxmodels) widać było jednak, ze cera jest trochę zniszczona.
|
Bo jest zniszczona, cera to moja zmora. Nie dość że ciemny odcien podkładu np. postarza to i jeszcze to że miałam kiedyś wypadek no i zostały blizny na twarzy
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706
Eldorado raczej nie watpie w kaloryczność swoich posiłków.Ale obawiam sie ,że gdy bedę ważyłą sie raz na tydzień to będę częściej siegać po słodycze ,a codzienne wazenie trzyma mnie w ryzach.juz wiem,że jestes przeciniczka codziennego wazenia,ale ja jestem strasznym łasuchem ,więc musze znaleźć sposób na rozstanie sie ze swoja slodka miłością.
Desire 87 dzieki za rady.zielona herbata za bardzo mi nie smakuje,piłam taka zwykła i grejpfrutową.a batoniki zbozowe uwielbiam.wogóle jak mam ochotę na cos słodkiego to jem jogutry owocowe,owoce,suszone morele,pestki,orzechy.mni am....... 
|
Ale z drugiej strony zobacz ważysz się co kilka dni i brak spadu albo nie daj Boże wzrost bo np. przed @ jesteś. U mnie wtedy załamanie jest bo nie widzę efektów i motywacja maleje ale każdy ma inaczej
|
|
|