2011-08-14, 23:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do kobiet, odnośnie uczuć :)
Cytat:
Napisane przez Relyt
Witam,
mam ważne dla mnie bardzo pytanie i szukam szczerych odpowiedzi a nie pocieszenia
Podoba mi się dziewczyna, od prawię 3 miesięcy przesiaduje w mojej głowie w każdej wolnej chwili, czasem nawet gdy jestem zajęty. Bardzo się starałem o nią, jednak powiedziała mi, że nie czuje do mnie tego co ja do niej, bardzo mnie lubi i docenia to co robię jednak nic z tego nie będzie.
Czekałem na takie uczucie, jakie żywię do niej od wielu lat, ciężko mi się trochę z tym pogodzić i przestać zabiegać o jej względny, stąd moje pytanie:
Czy jest szansa, że uczucie miłości zrodzi się u niej z czasem? Czy można poczuć coś do kogoś z "opóźnieniem" ? Mogę na coś liczyć i się łudzić czy któraś z Pań może poczuła kiedykolwiek coś do osoby, która wyznała jej miłość ale nie od razu tylko po jakimś okresie czasu? Czy ta osoba się starała czy może dystans i czas pomógł spojrzeć na nią inaczej?
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i opinie.
|
Po trzech latach wróciłam do kogoś, kto wydawał mi się zbyt mało interesujący kiedyś. Po kilku innych gorących relacjach zakończonych z hukiem stwierdziłam, że tylko on da mi normalny dojrzały związek. Czekał, wiedziałam o tym, niekiedy się odzywał, zawsze bez narzucania. Musiałam sama zrozumieć. Jesteśmy razem tylko dzięki jego cierpliwości i wierności
|
|
|