2011-08-15, 01:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI
[QUOTE=surrealplace;287589 09]Ty masz zieloną furlę, a ja po stracie karmelka po prostu jestem na głodzie torebkowym Obmacałam dzisiaj wszelkie w manu, nawet w coccinelle i liu jo Aż wlazłam na babę z birkin, no i wow. Pożałowałam momentalnie, że nie zamówiłam. A teraz muszę czekać, bo jutro święto 
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Yavanna84
WOW. No to chyba niekoniecznie swoje rzeczy... (w sensie że takie, które się nie spodobały lub używane)
Ja przy każdej wyprzedaży w Zarze mam pomysł, żeby kupić ubrania a później wystawić na allegro. I za każdym razem znajdę dla siebie tyle rzeczy, że już na mój "biznes" mi forsy nie starcza. [/QUOTE]
[/QUOTE]
 Mo by się nie chciało. Nie dość, że się za swoim łupami nalatam, to jeszcze dla kogoś  Ale z kolekcji na kolekcję mi się mnie podoba, poza tym dążę do skompaktowania mojej szafy 
|
Też mam głód torebkowy. Oglądam i oglądam 
Co do latania po sklepach, to ja to lubię. Ale obawiam się, że później to wystawianie na allegro i wysyłki by mnie przerosły. Tak czy siak plany jak zarobić na następną kolekcję z Zary są, tylko realizacji brak
|
|
|