Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-15, 14:48   #356
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
właśnie przeczytałam kawał....

dospać nie możesz

Wstaję, zrobię sobię kawę, owsiankę i pojadę do rodziców

Wczoraj obejrzałałam do końca "Co nas kręci, co nas podnieca" W. Allena.....
Jakie dospać, położyłam się dopiero przed 10. Rano
Teraz nie mogę dospać, bo jakoś od 5 ciągle słychać przerywane wycie (coś, jak zepsuty alarm samochodowy). Prawie założyłam się z TŻem, że ten piękny dźwięk będzie nam towarzyszył przez cały dzień.

I jak film? Od jakichś 3 lat jestem z Allenami na bakier, muszę nadrobić. Za często kręci firmy, paskudnik jeden
Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość

A mój mąż właśnie kichnął i skomentował (bardziej do siebie niż do mnie):
"Coś mnie w nosie kręci... To Ty mnie tak kręcisz, kochanie..." po czym zabrał się za smażenie mięsa...
Ma wyczucie chwili ten Twój małż
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Jestem i nadal humor w kratkę więc idę...
przytulcie mnie
jak mamy przytulić, jak sobie poszłaś?
Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Żeście dały z buta... trzeba Wam kółka w balkonikach poodkręcać...

Wczorajszy dzień mogę podsumować na szybko [wczoraj] skleconą piosenką
- śpiewać zawodząc na melodię Był sobie król...

Był sobie sad
była papryka
i były pomidory
wczoraj był deszcz
dzisiaj był grad
będzie g*wno nie zbiory

Grilloognisko się odbyło i powiem szczerze... wolałabym tam nie być, jakoś to już nie moje klimaty, ale że odbywało się w moim lasku to być musiałam.

Olla
jeśli chodzi o związki to ja się nie wypowiadam, bo moje są tak krótkie, że większość nie uznałaby tego za związek.

Jestem dziś płaczliwa, niedotykalska i w ogóle to buuuu... i wszystko do upy... tęsknię na konkretnymi osobami w swoim życiu i najchętniej to bym się schowała od tego wszystkiego w cholerę..

Idę nie będę psuć powietrza...
Kurczę, Badymka, Ty to masz talent do piosenek
Przykro mi, że wszystko poszło się.. już wcześniej pisałaś o zalanej papryce, teraz jeszcze to..

Przestań w końcu tęsknić za tym, co było, za ludźmi itd. Bo ciągle tęsknisz, a ciągle nic to nie zmienia Rusz pośladki z domu. Wysyłasz jakieś nowe CV?