Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 19:12   #680
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Ja też wolę ciasta bez kremów, mas...murzynek, babka...a z torebek to tak jak większość Kopiec Kreta...uwielbiam też serniki
Sarunieczko ta czekolada marcepanowa rzeczywiście pycha...a muszę koniecznie wypróbować tych cappucino z Twojego bloga...jutro pewnie będę gdzieś w sklepie to się zaopatrze

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Słodkie zdjęcia

Ja też nie. Najgorzej jest u mnie z twarzą Nigdy się nie opala Mogę siedzieć nawet z przyspieszaczem i będę ją mieć biała

Pamiętam jak w zeszłym roku poszłam do Sephory na jakiś tam bezpłatny makijaż, a że było przed imprezą to jeszcze lepiej. I pani makijażystka, nie zwróciła uwagi na to, że mam jaśniejszą twarz niż szyja i dekolt i nałożyła jasny podkład Więc wyglądałam jak trup. Stracone 1,5 h na makijaż, który i tak musiałam sobie później sama zrobić. A na moje słowa, że przeciez iwdać, że trzeba nałożyć ciemniejszy podkład ona powiedziała, że się nie znam i by to dziwnie wyglądało. Yhmmm....jasne a kredowo biała twarz i opalona szyja wraz z całym ciałem wyglądają naturalnie???
Niestety ja też tak przeważnie mam, twarz mi się ciężej opala- jak nałoże podkład w kolorze cery to wyglądam jak w jasnej masce, a ramiona i dekolt brązowe...choć teraz widzę w lustrze że trochę mi się buzia opaliła, no ale muszę się przyznać że na wyjezdzie żadnym filtrem jej nie traktowałam...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora