2011-08-16, 00:10
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi! 
Jednym słowem z olejami jest jak ze wszystkimi kosmetykami, trzeba wypróbować, inaczej nie wiadomo co szkodzi a co nie.
Boję się trochę eksperymentów z olejami ale spróbować trzeba, a nóż okaże się być lepszym rozwiązaniem niż babydream.
Co do oczarowego ja go jedynie dodawałam właśnie do żelu ha i kremu i tak jak pisałam efekty były mizerne, jednak z całą pewnością to wina ha, a raczej tego że najprawdopodobniej źle go użytkuje. Oczara chętnie bym gdzieś wcisnęła, tylko nie mam gdzie. Dlatego raczej nie uda mi się go przetestować na skórę jako tako. Jedynie zmieszany z żelem ha i kremem bądź olejem który mam nadzieje uda mi się znaleźć na bu i nie zrobi mi krzywdy 
Jeżeli ktoś ma problemy z zapychaniem a chce używać filtry to gorąco polecam filtry w sprayu. Mnie zapychał każdy filtr w kremie, mleczku, emulsji itp., itd. (taki urok, zapycha mnie wszytsko co ma postać kremu. Byłam zdziwiona, że babydream tego nie robił, ale chyba niepotrzebnie się tak cieszyłam z tego faktu... ciekawe jak będzie z olejami. W każdym razie olejek z drzewa herbacianego mnie nie zapchał ). Jedynym ratunkiem okazał się być spray. Miałam ich już kilka, różnych firm- żaden nie zapchał. Także z tych co przetestowałam polecam najbardziej avene, ze względu na jej stabilność i brak alkoholu w składzie.
|
|
|