Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-16, 07:59   #3878
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Carmela Sarka jest bombowa nie mogę się napatrzeć jak cudnie w kąpieli wygląda, tylko łepek tatuś podtrzymuje
Wózek mamy Tako jumper

Marzena śliczna jest Hania. Ciemna karnacja chyba, czy pozostałości żółtaczki? Nasza była czarna jak mulatka, teraz na zjaśniała

Dziubku właśnie też o tym czytałam, że charczenie objawem alergii pokarmowej. Do tego ciągłe ulewanie, chlustanie, niepokój..nic, zobaczymy co dzisiaj lekarz powie. Mam nadzieję że na kogoś konkretnego trafię.

Ciekawe jak Da Karo? może już tuli swojego brzdąca.

Brumek dobre podejście. Poród nie taki straszny, ból okropny, ale gorsze są pierwsze tygodnie w domu i przestawienie się na "inny tryb" funkcjonowania.
Ja mogę rodzić drugi raz

Mi już na łeb się rzuca zmęczenie i brak snu. Kolejną noc mam schizy i przedstawiają mi się rzeczy których nie ma.
Ostatnio usnęłam z Sarą w pokoju na łóżku, zapomniałam kiedy ją przeniosłam do łóżeczka i poszłam do sypialni. Budzę się, czuję pod ręką włosy tz i dre się co ty tutaj robisz gdzie mała.
Dzisiaj i wczoraj budzę się przestraszona że Sara nam z łóżka spadła albo ją gnieciemy. Paranoja. Zawsze wtedy wstaje i idę do niej sprawdzam czy śpi grzecznie.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora