Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-16, 13:46   #5013
rendsaid
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez solbi Pokaż wiadomość
rendsaid - czuję się wywołana do odpowiedzi Twoim postem... znalazłam się w gronie tych, których uznałaś za podgladajacych... i rzeczywiście jstem podglądaczem... W moim odczuciu forum to miejsce publiczne - każdy może się tutaj pojawić... i nigdzie nie jest napisane, że ma się wypowiadać... z drugiej strony rozumiem Wasze obawy - stworzyłyście miejsce gdzie chętnie spędzacie czas, dzielicie się różnymi przemyśleniami - nie tylko tymi dot. Zary, czujecie się swobodnie... I ktoś te informacje wykorzystuje w mniejszym lub większym stopniu... Patrząc z boku - powyższy fakt chyba nie powinien nikogo zaskoczyć... Takim jesteśmy narodem... tak nam się nie podoba, że ktoś ma odwagę na upublicznianie informacji o sobie, tak nam się nie podoba jak ludziom się dobrze układa, tyle w nas jadu i zawiści... a forum mimo wszystko daje anonimowośc - tak łatwo siedząc sobie w swoim domku ocenić kogoś, napisać coś nieprzychylnego i wywołać burze...
Nie wypowiadam się często na forum, ale jednak... i nie mam złych intencji - nie interesuje mnie prywatne życie wizażanek, nie chcę nikomu dokopać, po prostu czytam... A teoria spiskowa jakoby sprzedawcy z Allegro podglądali Miłośniczki Zary w celu "złowienia" wizażowych hitów - wg mnie przesadzona.... Szkoda, że wytworzyła się atmosfera swego rodzaju nagonki na często Bogu ducha winnych "podglądaczy"... od których należy się odizolować....

doceniam to co napisalaś to mile . ale po tym co ostatnio sie dzialo mamy prawo tak sie zachowywac .
wiem ze jest to publiczne forum ale jest mnostwo forum na wizazu , jesli mnie jakis temat nie interesuje nie wchodze tylko po to aby czytac o zyciu czy prywatnych sprawach innych wizazanek , poprostu mnie to nie intersuje . na roznych watkach dziewczyny pisza o prywatnych sprawach i nikt nie mial problemow takich jak my mamy teraz . pozatym jak juz sie wchodzi to nie z butami trzeba uszanowac osoby udzielajace sie tutaj , przykladowo : moje zdjecia znalazlam na kilku aukcjach z czego zgadzalam sie na tylko jedna . o donosach juz nie wspomne , bo juz swojego zdania nie mozna wyrazic bo zaraz jakas podgladaczka wysle to tej osobie i sie tworza rozne nieporozumienia bo sa to zdania wyjete z kontekstu ,.

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora