Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-16, 14:26   #2504
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
kasiamniam: wyślę Ci wiadomość priv, bo napaliłam się na tą Majorkę, mój TŻ też

Margida: dobrze, że jednak jesteś z nami I według mnie dobrze dobrana woalka będzie super wyglądać, nawet pomyślałam o czymś w stylu Kate Middletone

maxwelka: gratulacje z okazji slubu cywilnego A ci ludzie poszaleli z brzóskami - efekt fajny, ale szkoda tak młodych drzewek

Paznokcie: próbowałam dosłownie wszystkiego, różnych odżywek, bo i tych droższych i tych tańszych, skrzypu, Belisy, domowych sposobów i jedno wielkie nic. Więc poszukałam, popytałam i z ręką na sercu polecam to, co już tu zostało wspomniane - odżywka Nail Tek (u mnie to jest Intensive Therapy II). Ale uwaga, w moim przypadku sama odżywka nie była wystarczająca: do tego Capivit paznokcie (jem już 5 opakowanie i teraz zamierzam przerzucić się na Capivit włosy+skóra+paznokcie), a także na ładne skórki i wał okołopznokciowy maska oliwkowa z Ziaji. Bo odżywka powoduje, że nasza już wyhodowana płytka paznokcia się wzmacnia, ale jak ktoś ma bardzo łamliwe i wrażliwe paznokcie to owszem, płytka się wzmocni, ale nie urośnie - będzie się łamać, zadzierać itd., trzeba paznokcie wzmocnić witaminkami. A Capicit jest stosunkowo tani, jak na tak wysoką skuteczność (tylko smak tragiczny ).
O Nail Tek'u już od wielu osób słyszałam, muszę kupić w końcu bo umiem długie paznokcie wyhodować, ale się rozdwajają potwornie. Do tego tabletki na wzmocnienie włosów bo wypadają garściami

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Po raz kolejny: wszelkie gratulacje przyjmować będę w kwietniu

U mnie nie było żadnego problemu z mieszkaniem, bo u rodziców nie ma mowy, bo zarówno mama TŻta jak i moi mieszkają w mieszkaniach, żadne z nas nie dostało mieszkania w prezencie, więc bierzemy kredyt...

A propos, dziewczynki: TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI!!! Do końca tego tygodnia powinniśmy dostać pierwsze odpowiedzi na wnioski!!!

No muszę koniecznie, bo okazuje się, że wydałabym wiadro forsy, a może wcale nie byłabym zadowolona...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ni z gruchy, ni z pietruchy, muszę Wam coś pokazać. To są moje koty i ich nowy członek rodziny...
ale słodziaki