Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-16, 19:23   #835
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a proszę,specjalnie dla Ciebie a na drugiej fotce zagadka:"gdzie jest świnek?" podczas mojego sprzątania w szafce z ciuchami,zawsze jak wywalam wszystko na dywan to on przyłazi,lubi ciuchy jak jego mamusia
świnek jest booooski, a bałagan przy porządkach masz taki jak moja 15,5letnia córka ma pokój cały czas (tylko jak awanturę zrobię w piątek to raczy go ogarnąć)

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ja po prostu nie znoszę dzieci Nie rajcuje mnie zabawa z nimi, ani zachwyty moich koleżanek w stylu : "A Kacperek to już woła jak mu się kupkę chce"
Niestety, ale nigdy nie czułam i wcale nie zamierzam czuć powołania do bycia matką.
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Wróciłam ze spaceru i nadrobiłam wątek...ogólnie rzuciło mi się w oczy, że każdy sobie myśli"kobieta musi lubić dzieci, musi je mieć itp."...a to są tylko stereotypy...wiele kobiet ma dzieci lecz nie lubi się z nimi bawić lub odwrotnie lubi, ale nie chce mieć(wiadomo że dzieci to odpowiedzialność)jak Sarunieczka...każda postawa jest super przecież każdy ma swój sposób na życie. Ja uwielbiam dzieci, zajmować się nimi, bawić....zawsze chciałam być Mamą Jak byłam nad tym jeziorem to cały czas łobuzowałam z dzieciakami, a niektórzy rodzice siedzieli, pili piwko, dzieci bawiły się same- i dobrze! Jest wiele sposobów na wypoczynek i wychowywanie...niektórych relaksuje zabawa z dziećmi innych męczy- nie musimy być takie same
ja też nie lubię obcych dzieci, tzn toleruję je o ile nie przyłażą do mojego domu i nie próbują nic niszczyć- moje były tak wychowane że nie niszczyły nic oprócz swoich zabawek, nic nie ściągały, nie tłukły i NIE rysowały po ścianach- więc jak przychodzi do mnie ktoś z dzieckiem chowanym bezstresowo to niestety ale głos na te dziecię podniosę i nastraszę postawieniem do kąta - czasem sie to nie podoba owym gościom, którzy przychodzą z takimi berbeciami złymi- ale uważam że to ich problem , bo :"My home is my castle"
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja włosów mogłabym nie myć tydzień i nic nie byłoby widać... myję średnio co 2 dni..
ja też myję co dwa dni, bo lubię jak włos pachnie szamponem a nie włosem... dzieci też mają często myte włosy z tego powodu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora