Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 08:27   #710
chiccoo
Zadomowienie

Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
rach ciach i już coraz więcej czytam o udanych parach które poznały się przez internet

skąd ja to znam. kiedyś rozmawialiśmy o tym jaki to będzie nasz wspólny domek. no i od słowa do słowa wyszło że TŻ chce mieszkać w swoim domu rodzinnym (wielkim, odnowionym ale pod samiutkim lasem w małej wiosce) a mi się marzy coś bliżej cywilizacji... oj nieźle się przez to pokłóciliśmy, choć to było głupie kłócić się o dość daleką przyszłość no ale jak Michu zaczął szukać pracy to stwierdził że jego branża wymaga jednak, choć początkowo, bliskości z większym miastem

właśnie! trochę irytują mnie ludzie którzy pytają MNIE "kiedy zaręczyny?", "będą planowane czy z zaskoczenia?", "kiedy w końcu D zostanie twoim narzeczonym?" - no do jasnej ciasnej, a skąd ja mam to wiedzieć?

ja też, choć ciągle mam w głowie słowa znanej mi pary która jak się dowiedziała że ja i TŻ będziemy mieszkać razem powiedziała, niby z doświadczenia: "nie róbcie tego, to najgorsze co może być" a na pytanie: "to kiedy mamy razem zamieszkać?" odpowiedzieli: "po ślubie" - no tak, po ślubie ma się okazać że nie możemy ze sobą wytrzymać pod jednym dachem

o, witamy
kiedyś często odwiedzałam KLB
początkowo wstydziłam się przyznać, że poznaliśmy się przez internet, ale teraz już nie uważam tego za istotne. ważne, że się poznaliśmy i jesteśmy razem

u mnie jeśli chodzi o mieszkanie to tak: ja chce mieszkać w domu, mamy możliwość dostania od rodziców małego domku, ale do generalnego remontu. tż mówił o wzięciu kredytu i albo kupnie mieszkania albo budowie domu. ale wziąć 200 000 zł kredytu to nie sztuka.. a skoro mogę sobie powoli remontować dom, nic mnie nie będzie gonić to nie widzę sensu.. na szczęście tż się przekonuje

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Musicie mi wybaczyć ten haniebny czyn, ale można dołączyć? Z moim TŻ jestem od października 2007. Maskara jak ten czas leci Moje imię: Aga, jego Piotr

Pierścionka jeszcze nie mam, ale jak dostanę to się Wam pochwalę A i musicie na mnie uważać, bo jestem wredną istotą Zachęciłam Was?
baardzo nas zachęciłaś witamy
chiccoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując