Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-17, 11:29   #4037
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

łooooh ale walnęłam posta

U nas powoli do przodu, Lilka skończy dzisiaj 2 tyg
Kikut nam odpadł w 9-tej dobie i juz ma sliczny pępek, nic się nie slimaczy, nie ma krwi

Karmimy się cycem, ale mam wrażenie, że mała sie nie najada... i poszła butla w ruch... zwykle przed spaniem dostaje butle... pije herbatki, często ją przystawiam do piersi, reszte odciągam laktatorem - zwykle to parę kropel z obydwu piersi ale dalej jakoś mnie mleko nie zalewa.... chciałabym chociaż miesiąc pociągnąć z karmieniem ale zobaczymy jak nam pójdzie...

Mała rośnie jak na drożdżach za tydzień idziemy na kontrolę do pediatry

Zaczełam się już trochę niepokoic, ale doczytałam że Wasze dzieciaczki tez około drugiego tygodnia zaczynają malo spać w dzień, Lili odkąd przyszłyśmy do domu spała równiótko 3 godziny, jedzenie, pielucha i znowu spanie, a teraz? 10 minut spania... 3 minuty... nawet na spacerze nie chciala spać Tż jak tylko kwęknie od razu rzuca hasło "Ona jest głodna!" a ja jak to słyszę to mnie aż trzęsie....jeszcze babcia dokłada, że na pewno nic w tych moich cyckach nie ma i dziecko głodne - pomocne to takie, że nic tylko w łeb sobie strzelić

Tatuś nam baardzo pomaga, od poniedziałku pewnie pójdzie do pracy i będziemy musiały sobie radzić same

Muszę się pochwalić, że już mam mniej o 11 kg jeszcze 2 do wagi wyjściowej, ale mi sie marzy zrzucić jeszcze co najmniej 6-7

Noo... normalnie stęskniłam sie za Wami jak nic idę robic obiad poki mała spi w huśtawce - jedyne miejsce w ktorym chwile pospi pranie juz zrobione, wywieszone, dom ogarnięty
Poszłybysmy na spacerek ale Lili wczoraj zwymiotowała wieczorem i materac się suszy dopiero... a w końcu taka fajna pogoda jest... no nic uciekam

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora